Redactia.ro
Home » Monden » Ce și-a cumpărat Petrică Mîțu Stoian înainte de a muri. Ce plăcere avea regretatul artist

Ce și-a cumpărat Petrică Mîțu Stoian înainte de a muri. Ce plăcere avea regretatul artist

Ce și-a cumpărat Petrică Mîțu Stoian înainte de a muri

Ce și-a cumpărat Petrică Mîțu Stoian înainte de a muri. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață pe 6 noiembrie, la vârsta de 61 de ani. Petrică Mîțu Stoian a murit în urma unui șoc septic, în urma căruia medicii nu l-au mai putut salva. Artistul nu a mai apucat să se bucure de ultima lui achizie. Despre ce este vorba?

Ce și-a cumpărat Petrică Mîțu Stoian înainte de a muri. Ce plăcere avea regretatul artist

Ce și-a cumpărat Petrică Mîțu Stoian înainte de a muri. Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a îndurerat o țară întreagă. Artistul s-a stins din viață brus, în urma unui șoc septic. Interpretul de muzică populară făcea tratament post-COVID, iar l-a scurt timp starea sa de sănătate s-a înrăutățit. Artistul a reușit să le câștige inimile românilor de-a lungul carierei sale, iar mii de oameni au rămas șocați de moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul s-a stins din viață la Spitalul de Urgență din Reșița, unde fusese dus de urgență pentru a sta internat la Terapie Intensivă. Acesta se afla la o clinică privată unde făcea tratament post-COVID.

În ultimii ani, Petrică Mîțu Stoian s-a ocupat de afacerea sa care avea legătură cu o cultură de căpșuni. Proiectul a fost demarat de o nepoată. Artistul foarte bine din agricultură, iar înainte să moară a făcut o achiziție imensă. Petrică Mîțu Stoian își cumpărase o mașină de lux, marca Mercedes. Din păcate, artistul nu a mai apucat să se bucure de noul său autoturism. Cântărețul nu și-a dezamăgit niciodată fanii, iar la 61 de ani plănuia să se retragă de pe scena muzicii românești și să ducă o viață liniștită. „Toată viaţa, muzica a fost pe primul plan, acum aş dori să las locul tinerilor şi să mă bucur şi eu mai mult de vacanţe. Vreau să mă plimb prin locuri prin care nu am apucat să merg. Eu iubesc ţările arabe şi când mă ridic din pat mă uit către răsărit, nu către apus.

Nu am fost în Germania şi nici nu o să ajung vreodată, nu am chemare. Nici în SUA nu am fost. Îmi doresc până şi la Moscova să merg cu trenul, să colind, să ştiu ce este prin lume. Mi-aş dori să văd ce au văzut alţii.”, a povestit Petrică Mâțu Stoian pentru Impact.ro.

Ce mărturisiri a făcut Petrică Mîțu Stoian în ultimul interviu acordat

Înainte să se stingă din viață, Petrică Mîțu Stoian a vorbit într-un interviu despre familia sa. Artistul a povestit că în copilărie a fost cuminte și că familia sa a fost una modestă. Cântărețul a mai avut trei frați, mărturisind că ”ne-am crescut unii pe alții”. „Nu, n-am fost un copil problematic pentru că fiind patru frați ne-am crescut unii pe alții și n-am fost o familie de oameni înstăriți. Am fost o familie de oameni modești. Se vede rezultatul acum la fiecare dintre copii”, a spus Petrică Mîțu Stoian la un post de televiziune.

De asemenea, regretatul artist mărturisea să pasiunea către muzică a avut-o de când era mic. ”Eu cântam de mic, dar nu știam eu care este treaba. Mi-am dorit. Am terminat un liceu industrial în alt domeniu. Am lucrat în domeniul metalurgic”, a mai spus artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: