Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Cătălin Botezatu despre ținuta purtată de Carmen Iohannis la deschiderea noului an școlar: ”N-ar fi fost potrivite”

Ce spune Cătălin Botezatu despre ținuta purtată de Carmen Iohannis la deschiderea noului an școlar: ”N-ar fi fost potrivite”

Ce spune Cătălin Botezatu despre ținuta purtată de Carmen Iohannis la deschiderea noului an școlar: ”N-ar fi fost potrivite”

Cătălin Botezatu a comentat ținuta purtată de Carmen Iohannis în prima zi de școală din acest an. Designer-ul a avut numai cuvinte de lauda la adresa ei. 

Ce spune Cătălin Botezatu despre ținuta purtată de Carmen Iohannis la deschiderea noului an școlar: ”N-ar fi fost potrivite”

Luni, 13 septembrie, elevii din România au început anul șolar 2021-2022. Carmen Iohannis a fost prezentă la unul din liceele din Sibiu, acolo unde este profesoară de limba engleză. Prima Doamnă a României s-a prezentat la festivitatea de deschidere a noului an școlar într-o ținută cochetă. Cătălin Botezatu a venit cu comentarii la adresa ținute acesteia.

Soția președintelui Klaus Iohannis a purtat o rochie alba imprimată cu flori albastre, un bolero alb pe deasupra și o geantă roșie. Designerul vestimentar, Cătălin Botezatu, a vorbit despre alegerea vestimenatră a Primei Doamne și s-a declarat foarte încântat de ținuta sa.

”Nu trebuie comentată ținuta ei, ca Prima Doamnă, deoarece toată lumea știe că lucrează în învățământ, ci trebuie apreciat aspectul vestimentar al ei, ca profesoară și ca dirigintă. Carmen Iohannis a ales o ținută cuminte, elegantă, care marchează bustul și talia, într-un mod fericit, cu un cloș executat corect. Imprimeul este frumos, în alb și bleumarin, care denotă, într-adevăr, bucuria primei zile de început de an școlar. Ținuta lui Carmen Iohannis denotă eleganță, rafinament și foarte mult bun-simț.”, a spus Cătălin Botezatu pentru Impact.ro.

Legat de pantofii aleși de Carmen Iohannis, Botezatu a adăugat următoarele: “Carmen Iohannis a asortat la ținută o pereche de sandale cu toc jos, nici n-ar fi fost potrivite unele foarte înalte, căci la școală nu vii, ca profesoară, să faci parada modei. Trebuie, așa cum a ales și ea, tocuri mici.”

Carmen Iohannis este diriginte de clasa a XII-a

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, este diriginte la o clasă de-a XII-a de la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Se pare că Prima Doamnă s-a bucurat de prima zi de școală, având în vedere că a postat poze alături de elevii săi pe care îi pregătește de examenul maturității, Bacalaureatul! Prima Doamnă a României a apărut în imagini extrem de zâmbitoare lângă elevii săi, la fel de fericiți.

”Un nou an școlar cu cer senin și visuri împlinite!”, este urarea facuta de soția președintelui. Însă ce se observă cu ochiul liber este că unele dintre elevele lui Carmen Iohannis au abordat ținute mai puțin adecvate unei zile la școală. În imagini apar niște tinere care au vrut să profite de vremea bună, așa că au ales pentru prima zi de școală rochițe destul de scurte. Întâmplarea face ca și diriginta lor să fi fost blamată în mai multe rânduri de presă, tocmai din motiv că ținutele sunt prea scurte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: