Redactia.ro
Home » Știri » Ce spune Gabriela Firea despre DEMISIA din PSD

Ce spune Gabriela Firea despre DEMISIA din PSD

Ce spune Gabriela Firea despre DEMISIA din PSD

Gabriela Firea este în conflict deschis cu conducerea PSD. Primarul Capitalei a vorbit despre posibilitatea de a părăsi Partidul Social Democrat, în condiţiile în care mai mulţi membri al acestei formaţiuni au cerut excluderea din partid sau demisia.

Ea spune, însă, că nu va demisiona din PSD. Mai mult decât atât, primarul general spune şi că primeşte zilnic mesaje de încurajare din partea membrilor de partid sau a simpatizanţilor PSD.

Sub nicio formă. Sunt membru al Partidului Social Democrat, am foarte mulți colegi și prieteni, țin legătura și cu mulți colegi din țară, primesc zilnic de la membrii și simpatizanții PSD foarte multe mesaje.

Nu cred că eu trebuie să fiu cea care trebuie să se îndepărteze de această formațiune politică. Eu am făcut această referire și exprimarea în cauză pentru că domnia sa, aseară, la un post de televiziune s-a exprimat cu referire la mine așa-zisa colegă a mea, Gabi Firea.

Mi s-a părut nedemn pentru un reprezentat de frunte al partidului să vorbești într-o asemenea manieră„, a declarat Gabriela Firea.

Ea nu a exclus însă posibilitatea de a fi exclusă din rândurile partidului, mai ales că se află în război cu Liviu Dragnea, pe care l-a acuzat în repetate rânduri că minte.

Codrin Ştefănescu spune că Firea nu va fi dată afară din PSD

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a negat că partidul are de gând să o excludă pe Gabriela Firea, deşi aceasta „vrea să fie exclusă”

Doamna Firea vrea să fie exclusă din partid şi văd că ține cu tot dinadinsul să găsească motive să-i enerveze pe colegii din CExN să o dea afară. Nu o dăm afară. Dacă vrea să plece, îşi pune mandatul pe masă, îşi dă demisia şi pierde mandatul de primar.

Are nişte îndatoriri. Bucureştenii au votat-o pentru promisiunile pe care le-au făcut şi ceilalţi candidaţi la primăriile de sector şi noi comunicatorii care am ieşit şi am explicat de ce este bună Gabriela Firea(…).

În orice caz, noi nu o excludem pe Gabriela Firea din partid„, a declarat Codrin Ştefănescu, la Antena 3.

Citeşte şi: Primarul Capitalei îl pune la zid pe Liviu Dragnea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: