Redactia.ro
Home » Monden » Ce studii are Mircea Bravo, băiatul simplu din Beclean, care a ajuns un vlogger de succes

Ce studii are Mircea Bravo, băiatul simplu din Beclean, care a ajuns un vlogger de succes

Câți bani câștigă Tanti Lenuța, bunica care apare în clipurile lui Mircea Bravo

Mircea Bravo, vloggerul care a dat lovitura cu sketch-uri scurte, amuzante şi la obiect, a povestit cuma decis să plece pe acest drum, în urmă cu un deceniu.

A fost o perioadă mai dificilă, în care a încercat diverse locuri de muncă până și-a dat seama care îi este, cu adevărat, viitorul.

S-a lăsat de job pentru online

Pe numele să real Mircea Popa, tânărul originar din Beclean a admis că startul a fost dificil.

Părinții mei, la început, bineînțeles că au fost sceptici, dar după aproximativ un an și jumătate, când au văzut că eu vreau să fac treaba asta serios, sunt foarte disciplinat în programul meu de postare, cumva au acceptat și după aia, cu timpul, au venit și reacțiile pozitive din partea oamenilor. Și atunci au înțeles cumva drumul meu, și ceea ce îmi doresc în viață.

Cred că nu a fost neapărat o chestie de frică la început, pentru că, dacă pun pe foaie, nu era niciun risc. Dar frici bineînțeles că aveam și cumva era și o vârstă la care îmi permiteam, nu vreau să fiu ipocrit și să spun că și la 50 de ani m-aș fi apucat.

Aveam 20 și ceva de ani, îl aveam și pe Cristi, un prieten de-al meu, făcea ceva de genul acesta în televiziune și atunci, în momentul în care i-am propus proiectul, cumva erau doi oameni care trebuiau să tragă împreună la un proiect. Și chestia asta a contat foarte mult.

Am renunțat la niște joburi ca să fac treaba asta, acum 10 ani, să faci online, nu era ceva gen social acceptat, nu puteai să lucrezi într-o corporație și să lucrezi online.

Acum da, dar atunci era văzut ca o prostie. Și de aia mi-am și dat demisia de la două joburi, am început proiectul și acum cred că era un risc dacă nu mă apucam”, a mai spus vlogger-ul la Antena 3.

A terminat Dreptul

Mircea Popa este absolvent de Drept, dar nu a profesat niciodată în domeniu, însă lucrurile învățate l-au ajutat în viața de zi cu zi.

Eu am terminat facultatea de Drept, am învățat multe lucruri pe care cred că le aplic și în viața de zi cu zi, în meseria mea”, a recunoscut vloggerul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: