Redactia.ro
Home » Știri » Ce va face Bianca Andreescu cu banii câștigați din marele premiu?

Ce va face Bianca Andreescu cu banii câștigați din marele premiu?

Ce va face Bianca Andreescu cu banii câștigați din marele premiu?

Bianca Andreescu a explicat într-o conferință de presă ce s-a întâmplat luni, când a abandonat în partida cu Anett Kontaveit din optimile de finală de la Miami Open 2019, și a avut o privire retrospectivă asupra a tot ceea ce s-a întâmplat în cele patru săptămâni în care a trăit „visul Cenușăresei”. Ea le-a dezvăluit jurnaliștilor care îi sunt planurile de viitor, dar și ce are de gând să-și cumpere cu o parte din banii câștigați până acum, scrie digi24.ro.

Bianca Andreescu, jucătoarea în vârstă de 18 ani, a câștigat peste 1.5 milioane de dolari doar în acest an, și a dat un răspuns interesant atunci când a fost întrebată ce v-a face cu banii din marele premiu.

„N-am de gand să las banii acolo! Am vrut sa-mi cumpar o poseta Louis Vuitton din primul meu mare premiu si probabil imi voi cumpara una”, a afirmat Bianca la conferinta de presa. Prețul unei astfel de poșete variază între 2.000 și 20.000 de euro.

Pana la turneul de la Miami, conform clasamentului WTA, Bianca a castigat in total 1.489.031 de dolari. Aceasta ocupă locul 3 în topul anunțat de WTA, depășită fiind doar de Naomi Osaka și Petra Kvitova. De asemenea, prezența sa în optimile de la Miami i-au asigurat Biancăi încă 91.205 dolari.

Aventura extraordinară a Biancăi Andreescu s-a încheiat luni la Miami Open, după ce o accidentare suferită la umărul drept a devenit mult prea supărătoare

„Am încercat tot tratamentul posibil.

Am crezut că va fi OK, dar evident că era tot mai rău pe măsură ce meciul înainta”, a explicat Bianca Andreescu. „Am jucat atât de multe meciuri! Cred că a fost un mod prin care corpul mi-a spus că ajunge. Fizioterapeuții și doctorul zic că nu e nimic foarte serios, dar durerea e acolo și n-am mai putut continua astăzi. E destul de dezamăgitor”, a explicat Bianca Andreescu.

„Sunt destul de supărată din cauza a ce s-a întâmplat azi, așa că nu prea m-am uitat în urmă la ce s-a întâmplat la Indian Wells”, le-a spus ea jurnaliștilor, după care fața i s-a luminat. „Acum, dacă tot ați pomenit, bănuiesc că nu mă pot plânge cu ceea ce am realizat. A fost un parcurs incredibil, o poveste a Cenușăresei, cum mulți dintre voi ați spus. Un vis care a devenit realitate, așa că sunt încântată”, a declarat Bianca Andreescu.

Citeste si: Cine este Bianca Andreescu? Presa internațională este la picioarele ei

Cristina Neagu, desemnată pentru a treia oară cea mai bună handbalistă a lumii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: