Redactia.ro
Home » Monden » Cea mai bună prietenă a despărțit-o pe Anamaria Prodan de Eugen Trică! Cum s-a răzbunat impresara

Cea mai bună prietenă a despărțit-o pe Anamaria Prodan de Eugen Trică! Cum s-a răzbunat impresara

anamaria prodan, eugen trică, lorena balaci, relatie

Anamaria Prodan și Lorena Balaci nu mai sunt în relații bune de foarte mulți ani. Motivul…fostul fotbalist Eugen Trică.

Anamaria Prodan și Eugen Trică erau unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri la vremea respectivă. Mulți îi vedeau deja căsătoriți. De altfel, impresara a recunoscut într-un interviu, că mama sa, fosta cântăreață Ionela Prodan ținea foarte mult la Trică și l-ar fi dorit ca ginere. La vremea respectivă, Anamaria Prodan era jurnalist dar se ocupa și de afaceri, iar Eugen Trică juca fotbal. Lucrurile nu au mers însă deloc așa cum se aștepta toată lumea. Trică s-a îndrăgostit de Lorena Balaci, cea care i-a fost soție din 1998 până în 2015. Nu după mult timp, sexy impresara a aflat de legătura celor doi și l-a părăsit pe fostul fotbalist. Chiar dacă erau prietene bune, de atunci Anamaria și Lorena s-au evitat.

„A fost un scandal foarte urât la vremea aia, dar repet, nu vreau să mai vorbesc despre asta. Nu vreau să fac publică poveste aia. Şi acum, dacă mă văd cu Lorena, ne salutăm, dar atât.”, a povestit Anamaria Prodan în urmă cu câțiva ani.

„Nu îl pot numi conflict ceea ce a fost între noi. Nu este adevărat că Eugen ar fi avut o relaţie cu ea când ne-am cunoscut. El era singur când m-a sunat prima oară iar după acel telefon a mai trecut o lună jumătate până ne-am văzut. Eu şi Ana ştim ce a vorbit lumea dar amândouă nu avem nimic de comentat”, spunea Lorena.

Lorena si Trica

Cum a vrut să se răzbune Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu a trecut așa ușor peste trădare, mai ales știindu-se faptul că are o fire vulcanică. Impresara și-a făcut un plan pentru a se răzbuna. S-a cuplat cu fostul iubit al Lorenei Balaci, baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu. Tocmai în acea perioadă, acesta a venit în România, așa că Prodan s-a întâlnit cu el. Doar că ceea ce se dorea o răzbunare, a devenit ceva extrem se serios. După doar trei zile, Anamaria și Tiberiu și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și și-au anunțat familiile că pleacă împreună în America.

“Ne-am luat băgăjelul şi am plecat în America fără să ştie nimeni, doar în câteva ore ne-am anunţat mamele. Atât. Atunci eu i-am cunoscut mama, el pe a mea şi mi-am dat seama imediat că istoria se repetă, că aşa a fost cu mama şi cu tata – s-au cunoscut azi şi în trei zile s-au căsătorit. Şi d-asta spun, că în viaţa asta, de undeva, fiecare pas îţi este călăuzit.”, povestea Prodan.

Anamaria și Tiberiu au fost căsătoriți din 1998 până în 2007. Au împreună două fete, pe Rebecca și Sarah.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: