Redactia.ro
Home » Monden » Celebrul actor din România care va face muncă în folosul comunității. A jucat în Vacanța Mare

Celebrul actor din România care va face muncă în folosul comunității. A jucat în Vacanța Mare

GALERIE FOTO (4) Celebrul actor din România care va face muncă în folosul comunității.

Celebrul actor din România care va face muncă în folosul comunității. Se întâmplă rar ca vedetele să ajungă la munca de jos. Un actor celebru de la noi va tebui să măture și străzile, pentru a plăti pentru fapta lui. Despre cine este vorba?

Celebrul actor din România care va face muncă în folosul comunității. A jucat în Vacanța Mare

Celebrul actor din România care va face muncă în folosul comunității. Spre surprinderea tuturor, Axinte, pe numele real Florin Petrescu, va face muncă în folosul comunității, după ce a primit o condamnare de doi ani de închisoare cu suspendare. După ce a recunoscut șantajul din 2012, acesta a primit și 60 de zile de muncă în folosul comunitătii.

La vremea respectivă, Dan Diaconescu, fostul patron OTV, l-ar fi trimis să discute cu fostul director al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, despre bani, și i-ar fi cerut să sponsorizeze televiziunea, altfel va dezvălui informații compromițătoare. „Condamnă inculpatul Petrescu Ion la pedeapsă principală de 2 ani închisoare. În baza art. 91 alin. 1 C. pen. dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei principale de 2 ani închisoare pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani”.

Florin Petrescu

În decizie judecătorească este scrisă și pedeapsa cu munca în folosul comunității. ”În temeiul art. 93 alin. 3 Cod penal, inculpatul Petrescu Ion va presta o muncă neremunerata în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 zile, fie la Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, fie la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Sector 6, Serviciul de Probaţiune Bucureşti urmând să desemneze instituţia unde condamnatul va presta munca neremunerata în folosul comunităţii”. Axinte a declarat că, dacă va fi nevoie, va mătura și străzile,pentru că nu îi este rușine.

Axinte, acuzat de actorul Ioan Mihai că nu i-a înapoiat datoria

Actorul de comedie , Mihai Ioan, a fost încercat de soartă. Acesta a fost diagnosticat cu diabet în anul 1989, și a rămas și fără un deget la un picior, din cauza bolii. Acesta trăiește dintr-o pensie de 650 de lei și se luptă să facă rost de bani pentru medicamente și tratamente. Actorul l-a acuzat pe Florin Petrescu că nu i-a dat banii pentru care a muncit, în 2010. „Axinte are să-mi dea 3.000 de euro, poate şi mai mult. De câte ori îl sun mă înjură şi îmi spune că am îmbătrânit urât. Nu i-ar fi ruşine, că e vai de capul lui. În urmă cu patru ani, când mi-a murit mama, l-am rugat să-mi dea datoria, pentru că nu aveam bani de înmormântare. Mi-a spus că nu are. A trebuit să o incinerez, n-am avut încotro”, a declarat Ioan Mihai.

Actorul Ioan Mihai

De asemenea, Viorel Stegaru, soțul Vulpiței, l-a acuzst pe actorul din Vacanța Mare că nu i-a dat banii acesteia. După ce a lansat piesa cu Axinte, Veronica Stegaru s-a bucurat de succesul milioanelor de vizualizări, dar nu a primit niciun ban. Impresarul pare că nu s-a mai ținut de cuvânt și le-a dat în loc de suma de 10.000 de lei, doar 2000. Deși le-a promis că le va și restul de bani, cei doi soți nu au mai primit nici până în ziua de astăzi suma care trebuia să o primească de la actor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: