Redactia.ro
Home » Monden » Celine Dion, noi detalii despre starea sa de sănătate. Fanii sunt extrem de îngrijorați

Celine Dion, noi detalii despre starea sa de sănătate. Fanii sunt extrem de îngrijorați

GALERIE FOTO (8) Celine Dion, noi detalii despre starea sa de sănătate.

Celine Dion, noi detalii despre starea sa de sănătate. Celebra artistă se confruntă cu grave probleme de sănătate, iar în ultima perioadă și-a îngrijorat fanii. Celine Dion și-a anulat toate concertele, declarând că nu se simte bine. Recent, vedeta a postat un nou mesaj cu privire la starea sa de sănătate.

Celine Dion, noi detalii despre starea sa de sănătate. Fanii sunt extrem de îngrijorați

Celine Dione este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din întreaga lume. Vocea sa inconfundabilă îi emoționează pe cei care o ascultă, iar piesa sa de pe fundalul filmului Titanic este una dintre cele mai vândute melodii din toate timpurile. Din păcate, Celine Dion se confruntă cu unele probleme de sănătate, motiv pentru care vedeta și-a anulat toate concertele. Vedeta și-a îngrijorat fanii, iar recent le-a transmis un mesaj acestora. Vedeta a mărturisit că se simte mai bine, dar trebuie să se odihnească. „Sperăm că totul va fi bine, dar presupun că trebuie să am mai multă răbdare şi să urmez tratamentul pe care mi l-au prescris doctori”, a scris Celine Dion.

Celine Dion și-a ținut fanii la curent cu problemele sale de sănătate pe care le are. În ultima perioadă artista nu s-a mai concentrat pe cariera sa, preferând să aibă grijă de sănătatea sa. Chiar și așa, Celine este o fire optimistă și speră să se facă bine și să urce pe scenă. Conform apropiaților vedetei, suferă de o afecțiune gravă, degenerescența musculară. Aceasta se manifestă prin dificultatea progresivă și absența mișcărilor spontane ale mușchilor, ceea ce duce la incapacitatea de deplasare. Conform medicilor, această afecțiune poate apărea la orice vârstă și se manifestă prin slăbiciunea progresivă a mușchilor corpului. Acestea se atrofiază, își pierd volumul și forța.

În vârstă de 53 de ani, Celine urma să cânte pe 5 noiembrie în Las Vegas, dar și-a anunțat fanii că și-a anulat toate concertele până în martie anul acesta. „Echipa mea şi cu mine am lucrat la acest nou spectacol timp de opt luni iar faptul că nu voi putea avea premiera în noiembrie mă întristează mai mult decât o pot spune”, a declarat Celine Dion.

Drama lui Celine Dion

La cinci ani de la moartea soțului său, starul internațional a vorbit despre presiunea de a fi singurul părinte a trei copii. Artista a trăit momente dificile după ce Rene s-a stins din viață. ”Rene îmi dădea putere, tărie şi pozitivism. Iar acum, e clar că nu pot să le fiu şi tată, dar am o slujbă-dublă ca părinte. Eu sunt „părinţii”. Eu am rolul cel mare. Iar copiii au crescut, şi îi văd, şi mă uit la ei, şi-mi zic că noi doi am făcut o treabă atât de bună. Sunt atât de mândră”, declara vedeta într-un inteviu.

De asemenea, Celine Dion a avut și câteva sfaturi pentru persoanele care trec prin această situație. ”Nu încetaţi să trăiţi. Priviţi înainte! Astăzi e prima zi din restul vieţii mele. Şi ştiu că nu am de ce să îmi fac griji”, a mai spus cântăreața. În ultima vreme, artista a slăbit foarte mult, iar fanii sunt extrem de îngrijorați pentru starea sa de sănătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: