Redactia.ro
Home » TV » „Chefi la cuţite“ își schimbă formatul

„Chefi la cuţite“ își schimbă formatul

„Chefi la cuţite“ își schimbă formatul

Show-ul culinar „Chefi la cuţite“ va apărea cu un nou sezon. Producătorii emisiunii anunță că acest sezon va fi unul special. Membrii juriului, Sorin Bontea (49 de ani), Florin Dumitrescu (32 de ani) şi Cătălin Scărlătescu (47 de ani), au început deja filmările pentru noul format, „Chefi la cuţite“ care se va numi de acum „Familii la cuţite“. Noul sezon va avea premiera primăvara aceasta.

Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu s-au reunit pe platourile de filmare. Aceștia vor filma pentru un sezon special. „Chefi la cuțite“ devine „Familii la cuțite“.

Pe parcursul a şase sezoane ale emisiunii „Chefi la cuțite“, etapa jurizărilor pe nevăzute a surprins publicul prin prezenţa unor personaje diverse, de la bucătari profesionişti, gospodine pricepute, copii talentaţi și până la vedete pasionate de arta gătitului.

Sezonul special „Familii la cuţite“ va aduce în scena culinară echipe complete, formate din membrii unor familii care își vor demonstra măiestria în arta gătitului. Emisiunea își va păstra regulile de până acum. Familiile vor trece printr-o perioadă de audiţii şi una de battle-uri „la cuţite“, iar la final, doar una va fi declarată câştigătoare. Noul sezon al emisiunii vine și cu un element surpriză. Emisiunea va da şansa şi unor vedete cunoscute să lupte alături de cei dragi în competiție. Fanii își vor vedea favoriții într-o cu totul altă postură decât cea în care au fost văzuți până acum.

Chefii vor avea de luat o decizie foarte importantă în noul sezon din „Chefi la cuțite“.

Fiecare dintre chefi își va alege cele mai bune trei familii, alături de care să aibă o şansă să câștige premiul cel mare. Astfel, lupta culinară se va da şi între membrii juriului, care vor fi dornici să îşi adauge în palmares încă o finală câştigată. Chefii au început mica lor dispută încă din prima zi de filmare. Ei nu se pot hotărî asupra unui lucru: dacă „Familii la cuţite“ poate fi luat sau nu în considerare ca o victorie completă.

„Eu cu Bontea am decis că îl vom lăsa pe Scărlătescu să câştige, măcar sezonul acesta“, a spus chef Dumitrescu

„Dacă va câştiga unul dintre ei doi, se pune. Dacă intervine hazardul şi, Doamne fereşte, voi câştiga eu, nu se pune nicăieri! E discriminare“, a adăugat chef Scărlătescu amuzat.

„Abia aşteptam să începem filmările, dar am impresia că nici nu am plecat din platou. Petrecem atât de mult timp aici încât zici că suntem acasă. Începem să nu mai facem diferenţa. Ne şi place ceea ce facem, iar atunci când câştig îmi place şi mai mult“, a mărturisit chef Bontea entuziasmat.

„Eu vă mărturisesc că cel mai dor mi-a fost de Gina. Bontea şi Dumitrescu vor începe iar alianţele împotriva mea, cât de curând“, a adăugat chef Scărlătescu.

Citește și: Cătălin Botezatu spune adevărul despre fiul Zinei Dumitrescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini