Redactia.ro
Home » Știri » Chindia – CFR Cluj 1-4! Ciprian Deac a reușit dubla pe final!

Chindia – CFR Cluj 1-4! Ciprian Deac a reușit dubla pe final!

Chindia-CFR

Chindia – CFR Cluj 1-4. După ce au fost conduși, clujenii au marcat 4 goluri după pauză.

„Știam ce ne așteaptă. E o echipă care m-a impresionat. Își dau viața pe teren. Ne-au surprins la început. La pauză ne-a certat antrenorul la vestiare, apoi ne-am revenit și am marcat repede”, a spus George Țucudean.

În minutul 27, gazdele au deschis scorul. Neicuțescu, atacantul lui Viorel Moldovan a șutat în forță, fără ca Vâtcă să poată interveni. În ultimul minut, Păun a luat la țintă bara porții lui Aioani, ratând una dintre cele mai mari ocazii. Astfel, echipa nou promovată în Liga I a intrat în avantaj la pauză, conducând-o pe campioana României. La câteva minute de la reluare, George Țucudean restabilește egalitatea, după o gafă a portarului Aioani, care a împins balonul în propria poartă. În minutul 66, CFR Cluj își revine, Păun înscrie pentru 2-1, cu un șut de la 18 metri. Până la final, Deac a realizat o dubla, iar Chindia-CFR Cluj s-a terminat 1-4. Chindia a rămas fără victorie după patru etape.

„Știam ce fel de echipă este Chindia. Ei sunt foarte ofensivi mereu. Am scăpat ieftin cu 1-0 în prima repriză. Putea fi mai rău. Cred că ei se pot bate la play-off. La pauză aș fi schimbat toată echipa”, a spus Dan Petrescu.

“Prima repriză a reflectat meciul de până atunci. Au fost mai buni. Bine că ne-am trezit la timp. În momentele grele trebuie să se vadă experiența pe care o avem”, a declarant Ciprian Deac, la Digi Sport.

Celtic și-a zdrobit adversara în prima etapă în Scoția

Pentru CFR Cluj următorul meci va fi cel din turul trei preliminar al UEFA Champions League pe 7 august. Dan Petrescu are motive reale de îngrijorare. Celtic a câștigat la scor 7-0 în faţa celor de la St. Johnstone, în prima etapă din campionatul scoțian. Omul meciului a fost Ryan Christie, autor al unui hattrick. A fost un start perfect pentru tehnicianul Neil Lennon, aflat la al doilea mandate pe banca scoțienilor. În acest moment lotul are o valoare de 67,43 milioane de euro, iar cel mai valoros fotbalist este Kieran Tierney (12,5 milioane de euro). Cel mai mare pericol pentru echipa lui Petrescu este atacantul Odsnone Edouard, care sezonul trecut a dat 15 goluri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: