Redactia.ro
Home » Știri » Cine a fost Ella Nae, fosta soție a lui Costin Mărculescu. Fanii îi dădeau mesaje că îl înșală

Cine a fost Ella Nae, fosta soție a lui Costin Mărculescu. Fanii îi dădeau mesaje că îl înșală

GALERIE FOTO (7) Costin Marculescu

Costin Mărculescu a știut să-și trăiască viața din plin, înconjurat de femei frumoase și puternice. La un moment dat, regretatul actor credea că și-a găsit fericirea în brațele fostei sale soții, Ella Nae.

Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în noaptea de miercuri spre joi în apartamentul în care acestoa locuia din Capitală.

Cine este fosta soție a lui Costin Mărculescu. La cinci luni de la relația a cerut-o în căsătorie

Regretatul actor Costin Mărculescu a ales întotdeauna să își petreacă timpul în compania femeilor deosebite, acide și care aveau o personalitate puternică.

Drept pentru care acesta a crezut că și-a întâlnit marea dragoste după ce a întâlnit-o pe Ella Nae, cea care i-a devenit și soție.

După cinci luni de când s-au cunoscut, Costin Mărculescu a avut încredere în intuiția sa și a cerut-o în căsătorie pe Ela. Din păcate, imaginea brunetei a fost pătată de numeroase zvonuri care susțineau că era amanta unui om de afaceri din România de mai bine de 14 ani.

Fanii actorului îi scriau pe rețelele de socializare pentru a-l sfătui să se despartă de Ela, dar cu toate astea, vedeta se mulțumea cu gesturile mărunte pe care le făcea pentru femeia de care era îndrăgostit.

De fiecare data cand vine acasa sau ii fac o ciorba de ceva….scriu pe ea cu smantana, cu legume….scriu „Ela” sau „Te iubu. Intre noi este o relatie foarte frumoasa si foarte deschisa, niciodata nu ne certam”, mai adăugase acesta.

ela nae ela nae ela nae costin si ela

Despărțire cu scandal monstruos la nici un an de la cununie

În anul 2014, căsătoria lui Costin Mărculescu cu Ella Nae au ținut prima pagina a tabloidelor, actorului nepăsându-i de sfaturile pe care prietenii i le ofereau cu privire la căsătoria prea rapidă dintre cei doi.

După numai 2 luni de la cununie, relația dintre cei doi îndrăgostiți s-a rupt, actorul aflând informații șocante despre trecutul soției sale.

Ulterior, Ella a lansat acuzații dure la adresa lui Costin Mărculescu, spunând că acesta are altă orientare sexuală. Totodată, fosta soție a actorului declarase la un moment dat că aceasta ar fi foarte violent, lucru pe care actorul l-a negat.

I-am zis că nu mă mai jignească. Sunt fericită că s-a prezentat. Absolut nimic nu am simţit pentru el. Ar trebui să mai lase din băutură. Mama ştie şi se bucură pentru mine. Totul a fost o înţelegere între mine şi Mărculescu. El avea ceva de câştigat, financiar vorbind„, a spus Ela Nae.

Nici Costin Mărculescu nu s-a lăsat mai prejos și a făcut-o pe fosta sa soție cu ou și cu oțet în cadrul mai multor emisiuni la care acesta era invitat.

Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în noaptea de miercuri spre joi, în apartamentul cu care locuia cu chirie. Vecinii au anunțat autoritățile după ce nu l-au mai văzut de câteva zile ieșind cu câinele afară. De asemenea, câinele actorului a fost cel care a dat alarma că ceva grav se întâmpla cu actorul, vecinii auzindu-l de mai multe ori lătrând.

Actorul a fost găsit mort în cadă, trupul neînsuflețit al acestuia aflându-se în stare de putrefacție. Medicii legiști au confirmat faptul că actorul din Liceeni a suferit un actor și cel mai probabil decedase cu trei-patru zile înainte de a fi descoperit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: