Redactia.ro
Home » Monden » Cine este bomba sexy care „l-a consolat” pe Fulgy de la Clejani seara trecută. Toată lumea o știe

Cine este bomba sexy care „l-a consolat” pe Fulgy de la Clejani seara trecută. Toată lumea o știe

GALERIE FOTO (2)

Fulgy de la Clejani a fost vizibil afectat de evenimentele care s-au petrecut în ultimele zile. La scurt timp după ce acesta a izbucnit în lacrimi pe rețelele sociale, o cunoscută bombă sex a showbizului românesc a venit chiar la el acasă pentru a-l consola. Tânăra este na dintre cele mai cunoscute dansatoare de manele din țară.

Bomba sexy care a avut grijă să il consoleze pe Fulgy de la Clejani este nimeni alta decât Denisa Despa. Frumoasa dansatoare s-a lăsat filmată si postată de Fulgy de la Clejani în timp ce se afla în bucătăria acestuia. Pare că relația celor doi este una destul de apropiată având în vedere că Denisa Despa apare în imagini îmbrăcată în pijamale. Fulgy de la Clejani o roagă pe focoasa dansatoare să îi facă o cafea.

Îmi faci și mie viața mea o cafea?„, i-a spus Fulgy Denisei Despa.
Sigur că da. Cu lapte?„, a fost răspunsul dansatoarei de manele.

sursa foto: instagram

Fulgy de la Clejani a izbucnit în lacrimi pe internet. „Ajută-mă Dumnezeul nostru cel bun”

Fulgy de la Clejani trece prin clipe grele. După ce toată presa vuiește despre escapada acestuia de a conduce sub influența substanțelor interzice, el spune că nu mai poate face față la toate răutățile care i se intâmplă și vorbele pe care le primește din partea publicului.

Fulgy de la Clejani s-a filmat astăzi, chiar de Ziua Copilului, cu ochii plini de lacrimi, cerându-i ajutor Lui Dumnezeu să poată trece prin toată această perioadă crâncenă cu care se confruntă.

Uitați și voi cum mă simt eu astăzi de ziua copilului. Mulțumesc frumos tuturor oamenilor, să vă dea Dumnezeu sănătate și să vă trăiască copiii. Dumnezeul mare, fii slăvit și bucurat căci îți rostesc numele, eu copilul tau, am cea mai mare nevoie de tine, nu fac față la atâta răutate! Ajută-ma Dumnezeul nostru cel bun, curat și adevarat!„, a spus Fulgy de la Clejani printre lacrimi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: