Redactia.ro
Home » Știri » Cine este câștigătoarea Miss Univers România 2021! Va reprezenta România în finala mondială din Israel

Cine este câștigătoarea Miss Univers România 2021! Va reprezenta România în finala mondială din Israel

GALERIE FOTO (2) Cine este câștigătoarea Miss Univers România 2021! Va reprezenta România în finala mondială din Israel

Câștigătoarea Miss Univers România 2021 a fost desemnată! Carmina Olimpia Cotfas a fost încoronată la finalul galei, iar acum tânăra va reprezenta România în finala mondială din Israel.

Cine este câștigătoarea Miss Univers România 2021! Va reprezenta România în finala mondială din Israel

Cea mai senzaționalp competiție de frumusețe s-a încheiat sâmbătă, 28 august, iar în urma galei finale s-a desemnat și marea câștigătoare. Modelul Carmina Olimpia Cotfas a impresionat juriul și a fost încoronată cu titlul de Miss Univers România 2021. Tânăra în vârstă de daor 20 de ani va reprezenta România în finala mondială din Israel.

Carmina Olimpia Cotfas a reușit să impresioneze pe toată lumea cu ținutele, naturalețea, dezinvoltura și frumusețe ei. Astfel, la finalul evenimentului din această seară a reușit să își revendice cu brio titlul de Miss Univers România 2021. Coroana i-a fost înmânată de Miss Universe România 2020, Bianca Tirsin.

Câștigătoarea Miss Univers România 2021 este o tânăra de 20 de ani, originară din Târgu Mureș. Aceasta este studentă la Facultatea de Istorie și Filozofie din Cluj Napoca și de la vârsta de 14 ani cochetează cu modellingul. Tânăra își dorește o carieră de profesor universitar de istorie, însă până atunci a acord atenție și pasiunilor ei. De-a lungul anilor a fost prezentă la mai multe prezentări de modă și a defilat pentru desigenri celebrii din România, precum Cătălin Botezatu, Romanița Iovan și Delia Lazăr.

Muzica a fost un avantaj pentru ea în cariera de model

Pe lângă istorie și modelling, Carmina Olimpia Cotfas mai are și alte pasiuni: muzica și sportul. Aceasta a participat la mai multe festivaluri de muzică.

”Am absolvit Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” Târgu-Mureș și acum sunt studentă în anul I la Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității ”Babeș-Bolyai”, specializarea Istorie. Îmi doresc să devin profesor universitar de istorie. Cât despre hobby-ul meu, modellingul, l-am început la vârsta de 14 ani în urma unui casting al agenției City Models Cluj, la care activez și acum. Pe parcursul anilor am participat la mai multe prezentări, concursuri de Miss (2016 – am câștigat titlul de Miss Transilvania Fashion în cadrul Miss Transilvania, 2018 – Top 10 Romania în cadrul Romanian Info Fashion Festival, 2018 – Miss Popularitate/ locul II Miss City – acordat de Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. În 2019 – am câștigat titlul de Miss Târgu Mureș).

Alte două mari pasiuni ale mele sunt muzica și sportul. Evoluția mea de-a lungul celor 9 ani de canto muzică ușoară și prezența mea în foarte multe festivaluri organizate în toată țara m-au obișnuit și m-au ajutat să scap de tracul scenei, ceea ce a fost un avantaj pentru mine în cariera de model.”, spunea Carmina Olimpia Cotfas, într-un interviu acordat în urmă cu un an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: