Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Claudiu Târziu, lider în partidul AUR. Acesta a făcut nenumărate declarații homofobe și antiavort

Cine este Claudiu Târziu, lider în partidul AUR. Acesta a făcut nenumărate declarații homofobe și antiavort

Cine este Claudiu Târziu, lider în partidul AUR

Este lider în partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și a devenit cunoscut serios după alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cine este Claudiu Târziu de fapt. 

Cine este Claudiu Târziu, lider în partidul AUR

Chiar dacă nu este o figură atât de vocală precum colegul său de partid, George Simion, acesta este destul de cunoscut opiniei publice din România. În vârstă de 47 de ani, acesta a fost membru al Consiliului Național de Coordonare al Coaliției pentru Familie în perioada de strângere a semnăturilor pentru modificarea Constituției și una dintre vocile pro-referendum. Cu toate acestea, puțin sunt însă cei care știu cine este Claudiu Târziu.

Claudiu Târziu precizează în CV-ul lui că e absolvent al Facultății de Drept al Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași și al Facultății de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA Bucureşti. Acesta susține că este editor, jurnalist și scriitor și că practică meseria de jurnalist de 28 de ani.

Cine este Claudiu Târziu? Conform CV-ului lui, coordonează publicația rostonline.ro, de influență legionară, este director al Editurii „Rost”, precum și director de marketing la SC Cosânzeana Edit Pres SRL, firmă care editează Revista AS. De asemenea, Claudiu Târziu a fost unul dintre membrii Consiliului Național de Coordonare al Coaliției pentru Familie și unul dintre susținătorii mișcării antiavort.

Claudiu Târziu este homofob

Una dintre temele abordate de Claudiu Târziu de-a lungul anilor este homosexualitatea. Iubirea dintre două persoane de același sex nu este văzută cu ochi buni de către Claudiu Târziu. Acesta consideră că ”se împerechează mai rău ca dobitoacele”. În 2013, Claudiu Târziu publica un articol intitulat ”Tăcerea «mieilor», bucuria gay-ilor” în publicația rostonline.ro, în care se plângea că lobby-urile și propaganda homosexualilor au fost atât de abile, încât au reușit „să timoreze o țară întreagă”.

”Imaginaţi-vă că un dependent de droguri ar pretinde legalizarea stupefiantelor ori un beţiv ar solicita să i se permită prin lege să vină beat la serviciu, sau un alienat mintal ar insista ca legiuitorul să-l declare sănătos şi să fie tratat ca atare, sau, în fine, un zoofil şi-ar revendica dreptul de a întemeia o «familie» cu găina, oaia sau vaca de care s-a «îndrăgostit». Vi se par nişte ipoteze forţate? Ei, bine, acum 20 de ani, şi homosexualitatea era privită la fel. Nici un om cu capul pe umeri nu se referea la homosexuali decât ca la dezaxaţi, ca la unii care sunt în afara normalităţii fie din pricina unei boli, fie din viciu”, mai preciza Claudiu Târziu în articol.

Potrivit Liberatatea, în timpul campaniei referendumului pentru familie din 2018, Claudiu Târziu a scris că dacă referendumul nu va fi validat, românii își vor risca viața. Acesta considera că vor urma o serie de consecințe ca „recunoașterea prin lege a altor deviații sexuale, precum pedofilia, incestul, zoofilia, necrofilia, care vor afecta psihic o mulțime din ce în ce mai mare de români, împingându-i pe calea autodistrugerii etc” sau „manipularea ideologică prin educație sexuală a copiilor în școli”. Cu aceste declarații, mulți au aflat cine este Claudiu Târziu de fapt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: