Redactia.ro
Home » Știri » Cine este iubitul Irinei Rimes. S-a îndrăgostit iremediabil de el

Cine este iubitul Irinei Rimes. S-a îndrăgostit iremediabil de el

Cine este iubitul Irinei Rimes. S-a îndrăgostit iremediabil de el

Irina Rimes trăiește o poveste de dragoste alături de David, bărbatul care i-a furat inima. Deși a vorbit despre relația ei, puțini sunt cei care știu cu adevărat cine este cu adevărat bărbatul.

Cine este iubitul Irinei Rimes. S-a îndrăgostit iremediabil de el

Irina Rimes este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste. Venită din Republica Moldova, cântăreața a cucerit rapid inimile românilor cu vocea ei. Melodiile sale sunt foarte profunde și deseori au mesaje impresionante. Chiar ea a recunoscut că versurile sunt inspirate din viața sa personală, iar acest lucru i-a intrigat pe fani.

De curând, artista a vorbit despre relația pe care o are cu David, iar acum, se pare că cei doi sunt pregătiți pentru pasul cel mare. Dacă la început artista era discretă cu privire la identitatea iubitului ei, de curând, aceasta a postat imagini pe contul de socializare, dar și mesaje dedicate bărbatului de lângă ea. În prezent, cei doi locuiesc în Franța, iar de curând, Irina a postat mai multe fotografii, pe contul ei de Instagram.

”Mă bucur că am găsit, în sfârșit, pe cineva care să privească în aceeași direcție cu mine? ?Joyeux anniversaire, mon doudou. Je taime @david_goldcher”, a scris aceasta pe contul ei de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes)


Urmăritorii Irinei din mediul online i-au urat toate cele bune cântăreței, lăsându-i doar mesaje de apreciere. „Ador cum Irina a spus că a găsit pe cineva cu care privește în aceeași direcție, dar în prima poză ambii se uitau în părți diferite!!/ ne bucurăm și noi pentru tine!!!/” „Sunteți superbi/ Awwww? sunteți niște scumpi? la mulți ani Daviiiddd/ Când mă gândesc că iubirea nu are limite… Pot spune că voi sunteți un exemplu!”, sunt doar câteva comentarii din mediul online.

Câți bani a pierdut Irina Rimes în pandemie

Irina Rimes a decis să vorbească despre situația ei financiară, explicând că nu o duce așa de bine precum credea toată lumea care îi urmărește parcursul în industria muzicală. În timp ce mulți oameni au plecat în vacanță în pandemia de coronavirus imediat cum s-a putut, cântăreața a recunoscut că nu și-ar putea permite să meargă în Maldive. Aceasta se concentrează pe viitoarele proiecte, dar schimbările aduse de noul coronavirus i-au afectat grav bugetul.

”Nu știu să spun dacă sunt bogată sau săracă. Sunt OK. Nu pot să spun că sunt bogată pentru că sunt lucruri pe care mi-aș dori să le fac, dar nu am resursele financiare necesare. De exemplu, acum nu îmi permit să mă duc într-o vacanță în Maldive sau oriunde. Dar dacă este o necesitate să plec în Franța pentru că am acolo studiouri, nu o fac pentru că îmi fac vacanțe în Franța, ci pentru că trebuie să îmi dezvolt acest business.

Din moment ce se dezvoltă proiectul, devine un business. Muzica e în studio și la concerte. În rest este o strategie foarte bine definită. Depinde despre ce vorbim. Dacă trebuie să învestesc niște bani, găsesc. Iau de la mine, fac niște contracte de imagine, dar dacă trebuie să plec în Maldive acum, să îmi fac o vacanță pentru mine, nu mi-aș permite. Suntem în pandemie și nu știm când o să revenim la evenimente”, a spus Irina Rimes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: