Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Lorelei Bratu de la Asia Express. Cel mai cunoscut model plus-size din România

Cine este Lorelei Bratu de la Asia Express. Cel mai cunoscut model plus-size din România

GALERIE FOTO (4) Cine este Lorelei Bratu de la Asia Express. Cel mai cunoscut model plus-size din România

Cine este Lorelei Bratu de la Asia Express. Cel mai cunoscut model plus-size din România a fost în aventura vieții ei pe „Drumul Împăraților”.

Cine este Lorelei Bratu de la Asia Express. Cel mai cunoscut model plus-size din România

Lorelei Bratu s-a hotărât să participe la ”Asia Express” împreună cu Zarug, designer vestimentar. Aceasta este cel mai cunoscut model plus-size din România, body activist și locuiește în București

”Militez pentru drepturile tuturor felurilor de trupuri. Inspir femeile să se iubească indiferent de numărul de kilograme, de cum arată… Fiecare trebuie să fie așa cum se simte bine și să se iubească indiferent de cum arată”, a spus Lorelei Bratu de la Asia Express în cadrul unei emisiuni TV.

Lorelei Bratu este din Tecuci, dar locuiește de mai mulți ani în București. În plus, Lorelei Bratu, care participă la Asia Express, a absolvit Școala Națională de Studii Politice și Administrative SNSPA, iar în prezent, este și antreprenor. Aceasta este foarte activă pe Instagram, acolo unde promovează frumusețea indiferent de numărul de kilograme. Aceasta încearcă să le inspire pe femei să nu mai fie complexate de cum arată și să își trăiască viața așa cum vor.

”Mi-am petrecut multi ani din viata dorind sa slabesc si incercand sa arat ca femeile pe care le vedeam in reviste. In tot acest timp, eram atat de focusata pe felul cum arata corpul meu, incat amanam sa fac lucrurile pe care le visam. Imi spuneam ca voi merge in vacanta cand voi fi slaba, ca voi purta fusta scurta cand voi fi slaba. Iar la un moment dat, mi-am dat seama ca, poate, nu voi fi slaba niciodata si ca vreau sa traiesc aici si acum. Viata e prea frumoasa si scurta ca sa-ti pierzi vremea cu insecuritati legate de felul in care arata corpul tau. Increderea si iubirea de sine se construiesc in fiecare zi si incep in momentul in care realizezi ca reprezinti mai mult decat un trup si ca meriti sa fii apreciata si iubita indiferent de cate kilograme ai. Da, sunt grasa si am celulita! Dar nimic nu ma va opri sa merg la plaja si sa rad cu gura pana la urechi in aceasta vara”, scris Lorelei Bratu, care va participa la Asia Express, pe Instagram

Motivul pentru care Lorelei Bratu participă la Asia Express

Lorelei Bratu participă la Asia Express, sezonul 4, alături de Zarug, designer vestimentar. Lorelei a acceptat provocarea fără să stea prea mult pe gânduri. Aceasta a mai spus că se așteaptă să întimpine greutăți pe „Drumul Împăraților’, dar să și râdă foarte mult.

”În general, iau viata cu tot ce e mai bun în ea, aşa că am răspuns instant da la o vacanţă prelungită pe banii altora. Mă aştept să fie cu hohote de râs şi înfiorător de greu, dar hei, m-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii pentru orice situatie. Altfel, mă bazez pe tehnicile mele avansate de seducţie şi pe ambulanţa de pe traseu. De vis va fi!”, a declarat Lorelei Bratu, de la Asia Express.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: