Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Maria Speranța de la Asia Express. Ea și mama ei fac o echipă pe cinste

Cine este Maria Speranța de la Asia Express. Ea și mama ei fac o echipă pe cinste

GALERIE FOTO (5) Cine este Maria Speranța de la Asia Express. Ea și mama ei fac o echipă pe cinste

Cine este Maria Speranța de la Asia Express. Adriana Trandafir este tare mândră să facă echipă cu aceasta în sezonul patru al reality show-ul de la Antena 1.

Cine este Maria Speranța de la Asia Express. Ea și mama ei fac o echipă pe cinste

Cine este Maria Speranța de la Asia Express. Adriana Trandafir s-a decis să participe pa Asia Express și a găsit cel mai bun coechipier. Se pare că actrița face echipă cu fiica sa, Maria Speranța, iar cele două se descurcă de minune. Telespectatorii se întreabă cu ce se ocupă tânăra.

În sezonul patru al emisiunii Asia Express s-au înscris 9 echipe, care vor parcurge Drumul Împăraților. Printre acestea se numără și Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța. Tânăra are 20 de ani, mama ei, actrița Adriana Trandafir, fiind extrem de mândră de ea. Aceasta nu i-a călcat pe urme mamei sale, ci a ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Maria Speranța studiaza la Haga, secția de Marketing, la Relații Internaționale.

Cine este Maria Speranța de la Asia Express. Ea și mama ei fac o echipă pe cinste

Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul ca să fie admisă la facultate, Maria Speranța a avut de completat un chestionar. Și una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut: care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Iar ea a spus: «Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea». M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu… Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine”, povestea Adriana Trandafir într-un interviu acordat libertatea.ro.

Adriana Trandafir are doi copii

Adriana Trandafir are doi copii. Maria Speranța de la Asia Express mai are un frate, cu 10 ani mai mare. Ștefan Bogrea este fiul Adrianei din prima căsnicie și este de profesie avocat și profesor de drept internațional. Fratele Mariei Speranța a crescut de la 7 ani cu tatăl său, după ce actrița a pierdut custodia. Maria Speranța a venit pe lume pe când actrița avea 45 de ani. La acest moment, Ștefan și Maria au relație bună, fiind foarte buni prieteni.

Înainte de a pleca la Asia Express, Maria Speranța a susținut că participă la acest show pentru a-și testa limitele. Va face echipă cu mama ei și se declară pregătită să înfrunte orice situație, ambiația jucând un rol important în această aventură.

”Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot. Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaintâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite. O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor. Sperăm ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercitiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere. Asia Express, noi suntem pregătite, tu?”, a spus Maria Speranța înainte de a pleca pe Drumul Împăraților.

De asemenea, competiția nu a fost deloc ușoară până acum. Se pare că Maria Speranța s-a confruntat deja cu probleme de sănătate încă din primele zile la Asia Express.

„Am avut parte de o zi foarte grea, când am început ziua fără Maria Speranța, neștiind nimic de ea, că a spus că a luat-o medicul, că nu s-a simțit bine și am fost în cea mai cumplită situație din care am îmbătrânit 10 ani. Am plecat în cursă singură”, a povestit Adriana Trandafir.

Cu lacrimi în ochi, Adriana Trandafir a mărturisit că nu a vrut să vină în emisiune cu fiica ei pentru că a simțit multă teamă. „Trebuie să recunosc. Mi-a fost frică”, a zis concurenta Asia Express.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: