Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Nicolae Drăghici, veteranul cascador care a uimit juriul de la Românii au Talent. Dragoș Bucur i-a oferit al patrulea Golden Buzz din sezonul 14

Cine este Nicolae Drăghici, veteranul cascador care a uimit juriul de la Românii au Talent. Dragoș Bucur i-a oferit al patrulea Golden Buzz din sezonul 14

GALERIE FOTO (5)

Nicolae Drăghici, cunoscut și sub numele de Lae, a devenit un nume de referință în lumea cascadoriei, uimind publicul și jurații la Românii au Talent 2024. La vârsta de 72 de ani, acest veteran al cascadoriei a demonstrat că pasiunea și curajul nu cunosc limite de vârstă.

Nicolae Drăghici a început să-și urmeze visul de a deveni cascador încă din copilărie. Cu o pasiune neînfrânată și o determinare de fier, a reușit să-și construiască o carieră impresionantă în lumea filmelor de acțiune.

Cariera impresionantă în lumea cascadoriilor

Cu primul său film realizat în 1979, a început o călătorie plină de adrenalină și performanțe remarcabile pentru concurentul de la Românii au Talent. Când a avut ocazia să apară la emisiune, Nicolae Drăghici s-a pregătit intens pentru momentul său de glorie. Cu o pregătire fizică riguroasă și o atenție meticuloasă acordată fiecărui detaliu al cascadoriei sale, a fost hotărât să ofere publicului un spectacol de neuitat. Cascadorul veteran nu s-a lăsat intimidat de provocările pe care le-a întâmpinat în timpul carierei sale.

De la sărituri peste TIR-uri la cascadorii mondiale cu o Dacia, Nicolae Drăghici a demonstrat că frica nu are loc în lumea sa. Cu fiecare acrobație, a dovedit că curajul și determinarea sunt cheile succesului în cascadorie. Cu fiul său alături, Nicolae Drăghici a oferit publicului și juraților un moment de neuitat la Românii au Talent 2024. Cascadoria lor a fost atât de spectaculoasă încât i-a scos pe jurați afară din sala de judecată, ceea ce a fost o premieră pentru acest show de talente.

„Mă numesc Drăghici Nicolae. Am o grămadă de ani, 70+2. De când am fost mic am știut că o să ajung cascador. De mic am fost ștrengar. Eram călare pe caii de la Colectiv, fără căpăstru, fără șa. (…) Sunt foarte strict cu mine. Știu că mi-e foarte prioritară pregătirea fizică. Mi-am dorit întotdeauna să vin la Românii au talent pentru că mediatizați curajul.”, au fost primele declarații ale lui Nicolae Drgăhici în fața publicului și a juraților emisiunii.

Tensiunea ajunge la cote maxime

Performanța lui Nicolae Drăghici nu a trecut neobservată. Prin acțiunile sale îndrăznețe și prin curajul său, a inspirat milioane de oameni și a demonstrat că vârsta nu este un obstacol în calea realizării visurilor. În timp ce se pregătea pentru cascadoria sa la Românii au Talent, atmosfera în platou a devenit electrizantă. Momentul de climax a venit brusc când mașina lui Nicolae Drăghici a luat foc, declanșând panică printre participanți și jurați. Strigătul lui Dragoș Bucur, „A luat foc!”, a fost ca un ecou care a răsunat în toată sala.

Reacțiile juraților au variat de la îngrijorare la admirație. Smiley a subliniat pericolul momentului, în timp ce Mihai Bobenete a exprimat admirație pentru meseria lui Drăghici. Andi Moisescu a rămas fără cuvinte, reflectând impactul profund al momentului asupra lui și asupra întregului public. Pentru Nicolae Drăghici, momentul în care mașina sa a luat foc nu a fost doar o provocare fizică, ci și o luptă cu frica și cu limitele personale. Cu toate acestea, curajul său și determinarea de fier l-au ridicat deasupra momentului de criză, demonstrând că adevărații eroi se nasc în momentele dificile.

Cu toate că momentul tensionat ar fi putut să se transforme în dezastru, Nicolae Drăghici a reușit să transforme adversitatea într-un moment de triumf. Recunoașterea sa a venit sub forma Golden Buzz-ului oferit de Dragoș Bucur, confirmând astfel calitatea și impactul impresionant al spectacolului său. Prin acțiunile sale îndrăznețe și prin reacția admirativă a juraților și a publicului, Nicolae Drăghici a devenit o sursă de inspirație pentru mulți. Momentul său la Românii au Talent 2024 va rămâne unul dintre cele mai memorabile și pline de încurajare din istoria show-ului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: