Redactia.ro
Home » TV » Cine este și cu ce se ocupa soția lui Mihai Gâdea, directorul Antena 3

Cine este și cu ce se ocupa soția lui Mihai Gâdea, directorul Antena 3

GALERIE FOTO (6)Cine este și cu ce se ocupa soția lui Mihai Gâdea, directorul Antena 3

Pe Mihai Gâdea îl vede o țară întreagă în fiecare seară, dar pe soția lui puține persoane o cunosc.

Cine este și cu ce se ocupa soția lui Mihai Gâdea, directorul Antena 3

Mihai Gâdea este directorul Antena 3 și unul dintre cei mai apreciați jurnaliști de către telespectatorii postului de televiziune. El a preferat să fie foarte discret când a venit vorba despre viața personală, astfel că nu s-au aflat foarte multe lucruri despre familia lui. Prezentatorul TV este căsătorit cu Agatha Kundri.

Despe soția sa, nu se știu prea multe lucruri. Prezența discretă în spațiul public, partenera moderatorului ar eun trecut deloc ușor de trecut cu vederea.

Agatha Kuri este soția lui Mihai Gâdea

Agatha Kuri a abolvit Universitatea de Vest din Timișoara în 2004, aceasta fiind fiica unui pastor advenist.

Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 15 ani, având și o fată, Maisha Karina. Conform unor surse, partenera lui Mihai Gâdea participă la competiții de triatlon, care presupun probe de înot, atletism și ciclism. Pasiunea pentru sport i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă soția moderatorului tv nu ar fi fost indicată să participe la competitia Exatlon.

Soția lui Mihai Gâdea este de profesie sociolog și lucrează la o grădiniță pe care o deține împreună cu sora sa, Memete Naomi. Aceasta a pus pe picioare în urmă cu mulți ani afacerea care s-a dovedit în timp, a fi destul de profitabilă.

Mihai Gâdea este un realizator de programe de televiziune din România. Începând cu data de 14 mai 2010 este directorul postului de televiziune Antena 3, după ce în prealabil a condus Antena. Este moderatorul emisiunii Sinteza zilei, unde în trecut îi avea ca invitați permanenți pe Valentin Stan și Ion Cristoiu.

Citeste si:Șocant. Un bărbat și-a călcat tatăl cu mașina și a fugit

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro