Redactia.ro
Home » Sport » Cine este soția lui Ciprian Tătărușanu! Cât de sexy este olteanca

Cine este soția lui Ciprian Tătărușanu! Cât de sexy este olteanca

GALERIE FOTO (5)

Ciprian Tătărușanu are cu ce să se mândrească. Soția sa, Antoanela a fost caracterizată de jurnaliștii francezi ca „O mică bombă”, în perioada în care portarul juca la Nantes.

Ciprian Tătărușanu și Antoaneta sunt unul dintre cele mai sudate cupluri. Sunt împreună de 10 ani și au trei copii. Soția lui Ciprian Tătărușanu și-a urmat mereu soțul. A locuit ani buni în Franța, apoi s-a mutat într-unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa, Milano, după ce soțul ei a semnat un contract cu AC Milan. Portarul are o înțelegere pe trei ani de zile și câștigă 1,2 milioane de euro pe sezon. Bruneta este mama a trei copii, doi băieți și o fată, dar are o siluetă de invidiat. De fiecare dată a scăpat de kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii în timp record. Cel mai mic copil al cuplului, Isabel s-a născut anul trecut. În perioada în care fostul portar al naționalei României juca în Franța, jurnaliștii aveau doar cuvinte de laudă la adresa ei.

„E o mica bombă”, scriau cei de la buzzsport.fr, în anul 2017.

Viața în familie

Începutul pandemiei de coronavirus l-a prins pe Ciprian Tătărușanu în Franța. Atunci portarul a acordat un interviu pentru FRF.ro în care a povestit cum își petrece timpul alături de familie.

“Împreună cu soția, am grijă de copii, ne jucăm împreună, gătim, ne uităm la filme… Petrecem mult timp în grădină. Atunci când copiii dorm, la prânz, am timp și de exerciții fizice. Ei nu au încă vârstă necesară să înțeleagă perfect ce se întâmplă. Ei sunt fericiți că se pot juca toată ziua! Sebastian, cel mare, este atras de insecte. Iar când stai la casă și ai curte, nu duci lipsă Matei e preocupat în aceste zile să învețe să meargă pe bicicletă. Iar Isabel învață să alerge”, a declarat Tătărușanu.

Tătărușanu s-a retras de la națională

Ciprian Tătărușanu a anunțat că se retrage de la echipa națională, după 11 ani și 73 de convocări. Portarul celor de la AC Milan a recunoscut că se gândea de ceva vreme la retragere.

“Pur şi simplu cred că este timpul ca alţi portari români să vină din urmă. Să apere poarta echipei naţionale, iar eu să fac un pas în spate. Avem portari tineri de mare perspectivă. Avem portari cu experienţă care pot face faţă oricând acestui rol. S-a încheiat un ciclu, prin finalul campaniei de calificare la EURO şi prin disputarea ultimei ediţii din Liga Naţiunilor. Începe un alt ciclu, prin preliminariile de Mondial programate în primăvară. Aşadar, acesta cred că e momentul cel mai bun pentru ca povestea mea frumoasă la echipa naţională să se încheie”, este o parte din mesajul fotbalistului.

Portarul este pe locul 17 în clasamentul all-time al selecțiilor la echipa națională, la egalitate cu Cosmin Contra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: