Redactia.ro
Home » Monden » Cine este tatal lui Iancu Sterp, finalistul Survivor Romania. Părinții războinicului au o poveste de iubire atipică

Cine este tatal lui Iancu Sterp, finalistul Survivor Romania. Părinții războinicului au o poveste de iubire atipică

GALERIE FOTO (4) Cine este tatal lui Iancu Sterp, finalistul Survivor Romania. Părinții războinicului au o poveste de iubire atipică

Iancu și Culiță Sterp au luat cu asalt showbizul românesc. Culiță are o carieră în muzică, iar fratele său și-a dovedit vrednicia în cadrul emisiunii „Survivor Români”, unde a ajuns finalist. Ceea ce nu știe lumea, însă, că și părinții celor doi au o poveste demnă de filme. Doamna Geta și tatăl lui Iancu Sterp nu sunt căsătoriți, deși au patru copii împreună.

Cine este tatăl lui Iancu Sterp, finalistul Survivor România

Iancu mai are alți trei frați, pe care părinții lor i-au sprijinit pentru a-și alege fiecare câte o meserie. Asta și pentru că tatăl lor a reușit să facă, la rându-i, o mică avere din meseria de cioban. Deși acesta nu a fost atât de prezent pe micile ecrane cât soția sa, despre tatăl lui Iancu Sterp am auzit mai întâi într-o melodie scoasă de fiul său și fosta lui soție, Carmen de la Sălciua, „Din Jina până-n Banat”.

Fiul lui îi spune povestea în versuri, menționând că a făcut eforturi considerabile pentru a-și hrăni și întreține familia extinsă. „Cât o fost tata-n putere/Din oi o făcut avere/Și pe vânt, dar și pe ploi/Tata o fost tot la oi!/În porneală și la drum/N-o avut Paști, nici Crăciun/Din Jina până-n Banat, Cu oile la iernat!”, este refrenul piesei cântate de Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp.

Familia Sterp locuiește într-o vilă somptuoasă din satul Tuștea, județul Hunedoara, nu departe de Hațeg.

Părinții războinicului au o poveste de iubire atipică

Puțini știu că părinții fraților Sterp nu sunt căsătoriți. Doamna Geta a spus că nu a apucat să se căsătorească cu tatăl copiilor lor și că a rămas la numele de „fată mare”. ”Toată lumea m-a botezat Geta Sterp. Ei bine, să știți și dumneavostră adevărul. Vreau să vă spun în premieră că numele meu real este Geta Gutiu. Niciodată nu am fost căsătorită, sunt o domnișoară (n.r. râde) cu patru copii mari și frumoși.

Nu din cauza mea nu m-am măritat cu Nicolae, tatăl lui Iancu, eu mi-am dorit din tot sufletul meu acest lucru. Orice fată își dorește să fie mireasă când este tânără, l-am și iubit din toată inima, a fost primul meu bărbat, și ultimul până în momentul de față, însă așa a fost. Am rămas însărcinată cu cel mare, am zis hai că facem nunta la anu, apoi că nu o mai facem și tot așa, am ajuns să am mai mulți copii. Nu a fost nuntă și niciun act, decât dragoste sinceră… Așa că, să stiți, de acum încolo să îmi spuneți Geta Gutiu. Pe copii îi cheamă ca pe tată-su, iar eu am rămas…”fată mare””, a spus râzând extrem de simpatica mamă a lui Iancu Sterp la ”Ștafeta mixtă”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: