Redactia.ro
Home » Monden » Cine să-i mai înţeleagă? Prodanca şi Reghe s-au împăcat deja după ce şi-au împărţit pumni? Mesajul impresarei + FOTO de la botezul lui Liam

Cine să-i mai înţeleagă? Prodanca şi Reghe s-au împăcat deja după ce şi-au împărţit pumni? Mesajul impresarei + FOTO de la botezul lui Liam

GALERIE FOTO (3) E ziua de naștere a lui „Bebeto”, fiul Aneimaria Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf. Ce mesaje pline de iubire i-au transmis părinții

Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf au ajuns la poliție vineri seară după o altercație fizică ce a avut loc la vila din Snagov.

Scandalul, care s-a lăsat cu ordine temporare de restricție, a avut loc cu două zile înainte ca Laurențiu Reghecampf să-și boteze băiețelul pe care îl are cu Corina Caciuc, iubita sa.

Prodanca, mesaj de dragoste pentru Reghe

Cu ocazia acestei zile speciale, Anamaria Prodan a transmis un mesaj cu adevărat emoționant. Chiar dacă cei doi sunt în plin scandal, impresara i-a transmis celui mic doar gânduri de bine.

A avut un mesaj pentru micuțul Liam, mesaj prin care a dorit să își exprime dorința de a pune capăt războiului.

„Noi, familia Prodan, îi urăm celui mic Liam viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut niciun aspect al vieții noastre!

Din respect și dragoste pentru copiii familiei noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp.

Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi. Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât mai repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan/Reghecampf”, a fost mesajul postat de Instagram de Anamaria Prodan.

Dorind, probabil, să evite eventualele comentarii răutăcioase, Anamaria Prodan a dezactivat opţiunea de a comenta la această postare pe Instagram.

Ce imagini a postat Reghe de la botezul fiului

Reghe şi Corina și-au creștinat fiul în secret, la o altă biserică. În ultima clipă, cuplul a decis să schimbe cu totul locația, pentru a fi feriți de ochii curioşilor, dar şi, eventual, pentru a evita o vizită neolăcută din partea fostei soţii.

Aşadar, dacă Prodanca este ocupată să şteară imaginea unui episod cu adevărat regretabil, când cei doi s-au bătit, vineri, seară, la Snagov, iată că antrenorul îşi vede mai departe de viaţă, iar duminică l-a creştinat pe micuţul Liam.

Îmbrăcați în haine de gală, zâmbitori şi aparent relaxaţi, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au pășit în biserică extrem de încrezători și cu sufletele deschise. În permanență cu fiul lor, Liam, cei doi au zâmbit neîncetat în timpul slujbei.

Cei doi foşti soţi şi-au dat pumni

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut, în afara unei maşini, în plină stradă. Reghecampf pare a o trage de păr şi o lovește cu palma, peste faţă şi peste cap.

Impresara îl loveşte şi ea de mai multe ori, în timp ce ambii se îmbrâncesc. Cei doi foşti soţi s-au prezentat la Poliţia Snagov, vineri seară, acuzându-se reciproc de agresiune.

După audieri, poliţiştii au emis două ordine provizorii de protecţie şi au deschis trei dosare penale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: