Redactia.ro
Home » Știri » Cine sunt mama și tatăl lui Raed Arafat. Ce viitor doreau pentru fiul lor, înainte ca el să rămână în România

Cine sunt mama și tatăl lui Raed Arafat. Ce viitor doreau pentru fiul lor, înainte ca el să rămână în România

Raed Arafat

Raed Arafat este unul dintre personajele principale din domeniul sănătății din România, iar mai ales în aceste momente, el este o figură care joacă un rol esențial în lupta cu pandemia de coronavirus. De altfel, Raed Arafat este fondatorul SMURD, serviciul de urgență cel mai bun din țară.

Ce familie are Raed Arafat

Originar din Palestina, actual șef al DSU a venit în România la studii, dar a rămas până la urmă definitiv în țara noastră. El a urmat cursurile Facultății de Medicină, pe care le-a absolvit cu brio.

Când a decis să plece din Palestina,el și-a lăsat acolo părinții, deși aceștia erau înstăriți și îi puteau oferi un viitor bun. Părinții secretarului de stat sunt bogați, au mai multe afaceri imobiliare, dar și o fostă fabrică de săpun. Așadar, cei doi își permit să trăiască în lux: au o vilă impunătoare, în orașul Nablus din Palestina.

Cine sunt mama și tatăl lui Raed Arafat

Fabrica de săpun pe care o dețin părinții lui Raed Arafat și-a încheiat activitatea în urmă cu mai bine de 70 de ani.Totuși, tatăl acestuia a vrut neapărat să dețină acel teren, care în ziua de astăzi a fost transformat în muzeu.

Deși a rămas în România după ce și-a terminat studiile, părinții lui Raed Arafat și-au dorit ca acesta să preia afacerile familiei. Totuși, mama și tatăl acestuia au fost mândri de curajul pe care l-a avut fiul lor pentru a studia într-o țară străină, și mai ales pentru a se stabili în ea. După ce și-a finalizat studiile, Arafat s-a specializat în medicina de urgență, lucru care a făcut-o pe mama lui să fie mândră.

Aceștia aveau să fie și mai onorați, atunci când fiul lor a avut iddea înființării SMURD. Deși a fost foarte greu, Raed Arafat a fost consecvent și a reușit, într-un final, să creeze ceea ce astăzi este serviciul principal de urgență din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: