Redactia.ro
Home » Știri » Cine sunt părinții lui George Simion, liderul AUR? Acesta provine dintr-o familie modestă

Cine sunt părinții lui George Simion, liderul AUR? Acesta provine dintr-o familie modestă

George Simion este acuzat de furt

Cine sunt părinții lui George Simion, liderul AUR. Mulți au rămas surprinși odată cu rezultatul alegerilor parlamentare 2020, după ce partidul AUR a obținut mai multe voturi decât formațiunile politice de renume, precum: PRO România sau PMP. De altfel, mulți s-au întrebat de unde acest partid și cine este George Simion? Nu mare le-a fost mirarea atunci când au aflat că acesta provine dintr-o familie modestă.

Cine sunt părinții lui George Simion, liderul AUR

Cine sunt părinții lui George Simion, liderul AUR. George Simion a impresionat la alegerile parlamentare din 2020, când partidul său, AUR, s-a clasat printre partidele cele mai votate de români, reușind să strângă un procentaj suficient încât să intre în Parlament. Mulți s-au întrebat cine George Simion și cine se află în spatele său? Ei bine, aflați că acesta provine dintr-o familie modestă, din Focșani, potrivit b1.ro.

Părinții lui George Simion sunt oameni simpli, care nu au deținut vreodată funcții publice și nici nu au fost implicați în afaceri.

Cine este George Simion

Potrivit biografiei sale, George Simion are 34 de ani și a absolvit Colegiul Gheorghe Lazăr din București. A  urmat apoi cursurile Facultății de Administrație și Afaceri a Universității din București, și apoi un masterat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în perioada 2008-2010.

George Simion, acuzat de furt

George Simion este acuzat de furt și înșelăciune. Concret el este acuzat de președintele Alianței pentru Unitatea Rromilor că și-a însușit acronimul AUR creând confuzie, partidul AUR, cu Alianța pentru Unitatea Rromilor. Mulți romi au ajuns, așadar, să voteze AUR, crezând că este alianța lor și, de altfel, au votat un membru care nu a vorbit tocmai de bine această etnie.

Vreau să-i dau în judecată, pentru că aceşti oameni au adus un prejudiciu foarte mare atât în rândul membrilor Alianţei pentru Unitatea Rromilor, cât şi în partea electoratului. Au creat o confuzie. Au luat denumirea de AUR conştienţi că toţi ai noştri ştiu de AUR. 10%, chiar un 15%, datorită la ai noştri„, a declarat Alecu Ionel, președintele Alianței pentru Unitatea Rromilor.

Alecu Ionel este cu atât mai revoltat de această confuzie, cu cât sub această siglă, a participat la alegerile locale și parlamentare din ultimii 24 de ani.

”Toţi ne-ar fi acuzat pe noi, pentru că noi suntem cei care furăm. Pentru că noi, romii, aşa ne-am născut, că suntem hoţi din naştere„, a mai explicat Alecu Ionel.

George Simion, în schimb, lasă totul în seama instanței.

„Din câte ştiu eu, ei sunt AURr, după cum le spune şi etnia, şi nu sunt partid, sunt ONG. Noi suntem aprobaţi ca partid politic, de către Tribunalul Bucureşti şi de către toate instanţele României. Acum, ce să le fac domnilor? Să decidă instanţa”, a explicat George Simion.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: