Redactia.ro
Home » Știri » Cine sunt Roberta şi Andrei, cei 2 tineri ucişi de şoferul drogat în accidentul din 2 Mai. Tatăl fetei, răvăşit de durere

Cine sunt Roberta şi Andrei, cei 2 tineri ucişi de şoferul drogat în accidentul din 2 Mai. Tatăl fetei, răvăşit de durere

Matei Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a provocat cumplitul accident din localitatea constănțeană 2 Mai, a fost reţinut sâmbătă seară pentru 24 de ore, apoi arestat pentru 30 de zile.

El este acuzat, printre altele, de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

A crezut că a lovit o pasăre sau o vacă

Şoferul a intrat în plin în turiştii care mergeau pe marginea drumului. Urmele de sânge de pe asfalt arată cât de violent a fost impactul. Iar măsurătorile făcute de poliţişti indică o distanţă de mai bine de 15 metri unde victimele au fost aruncate.

Imediat după accident, ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, şoferul a făcut cale întoarsă. A fugit lăsându-şi victimele întinse pe asfalt. A fost prins însă în Vama Veche, după ce taximetriştii din zonă au văzut maşina lovită şi au sunat la 112. Două autospeciale de poliţie l-au blocat în trafic.

În faţa anchetatorilor, tânărul a avut o explicaţie halucinantă. Le-a spus că a plecat de la locul accidentului pentru că a crezut că a lovit o pasăre. Apoi, s-a răzgândit: o vacă. Dar cât de puternic a fost impactul se vede şi pe maşina de 50.000 de euro.

Pentru faptele sale, tânărul de 19 ani va ajunge cel mai probabil după gratii. Legea Anastasia nu îi mai iartă pe şoferii care se urcă beţi sau drogaţi la volan şi ucid oameni.

I-a ucis pe Roberta şi Andrei

Ei sunt Andrei şi Roberta (foto sus), cei doi tineri ucişi de şoferul drogat, sâmbătă, în accidentul din Vama Veche. În urma accidentului rutier, au murit la fața locului o tânără de 20 de ani, Roberta, și un tânăr de 21 de ani, Andrei.

Şoferul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La mai bine de 24 de ore de la producerea tragicului accident, nimeni din cadrul Poliției Constanța nu l-a contactat pe tatăl tinerei ucise, acesta aflând teribila veste de la verișorul fetei.

„Nu m-a contactat nimeni de la Poliție. M-am apucat să caut eu informații. Am aflat că fata mea a murit de la verișorul ei”, adaugă Cătălin Dragomir.

„Vreau ca șoferul drogat să stea 20 de ani în pușcărie, să îi zacă oasele acolo, așa cum zac și oasele nepoatei mele”, spune bunica Robertei Dragomir.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: