Redactia.ro
Home » Sport » Cine transmite la TV Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii

Cine transmite la TV Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii

Formula 1, Lewis Hamilton, Sergio Perez

Formula 1 se pregătește de a patra cursă a sezonului, în acest week-end, Marele Premiu al Marii Britanii. Se poate vedea în direct, duminică de la ora 16.00, la Digi Sport 1, Look Sport și Dolce Sport.

Grand Prix-ul din Marea Britanie este cea mai veche cursă din calendarul competițional. A avut loc pentru prima dată în 1950. Marele Premiu al Marii Britanii şi cel al Italiei sunt singurele care au rămas în circuit de atunci, fără întrerupere. Lewis Hamilton, campionul mondial en titre are cele mai multe victorii pe circuitul de la Silverstone. Șase victorii și șase plecări din pole-position. Acesta este urmat în clasament de britanicul Jim Clark și francezul Alain Prost cu câte 5 victorii.
Echipa cu cele mai multe victorii, 17 pe acest circuit este Ferrari.

Sergio Perez, primul pilot care are COVID – 19!

Sergio Perez nu va putea concura în Marele Premiu al Marii Britanii, după ce a fost confirmat cu coronavirus. El este primul pilot care s-a îmbolnăvit. Pilotul mexican al celor de la Racing Point era în izolare, după ce primul test efectuat a fost neconcludent. Perez ocupă locul 6 în clasamentul piloților. Pentru cursa de pe circuitul de la Silverstone, acesta va fi înlocuit de Esteban Gutierrez sau Stoffel Vandoorne.

„Perez a intrat în carantină conform protocolului și va continua procedurile stabilite de autorități pentru a retricționa acest incident astfel încât să nu existe vreun impact asupra cursei din acest weekend”, este comunicatul emis de Formula 1.

Formula 1 a stabilit încă de la început un protocol foarte strict în ceea ce privește testatea. Înainte de a participa la o cursă este testat tot personalul, apoi se refac testele o dată la cinci zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: