Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu, desființată pentru decizia de a merge la Survivor România: „I se dă un val la o parte”

Claudia Pătrășcanu, desființată pentru decizia de a merge la Survivor România: „I se dă un val la o parte”

GALERIE FOTO (2) Claudia Pătrășcanu, desființată pentru decizia de a merge la Survivor România

Claudia Pătrășcanu, desființată pentru decizia de a merge la Survivor România. Claudia Pătrășcanu a șocat pe toată lumea, după ce a acceptat să participe la show-ul Survivor România 2021. Vedeta a acceptat imediat oferta primită de la Kanal D, iar la mijloc se pare că este vorba de o sumă mare de bani. Ulterior, artista a fost desființată pentru decizia luată.

Claudia Pătrășcanu, desființată pentru decizia de a merge la Survivor România: „I se dă un val la o parte”

Claudia Pătrășcanu, desființată pentru decizia de a merge la Survivor România. Claudia Pătrășcanu trece printr-o perioadă dificilă, după ce anul trecut, a declarat că se desparte de soțul său, Gabi Bădălău. După ce ar fi fost dată afară din casa în care locuia alături de soțul și socrii săi, vedeta s-a mutat la Constanța împreună cu cei doi copii pe care îi are împreună cu Gabi. Ei bine, în ultima perioadă, scandalul dintre cei doi pare că nu se mai termină, după ce artista l-a acuzat pe fiul senatorului Niculae Bădălău nu se ocupă de cei doi băieți. Mai mult, Claudia a declarat public că a fost înșelată în timpul mariajului și amenințată de către familia acestuia.

Claudia a apelat în instanță, pentru a-l obliga pe Gabi să le plătească celor mici pensia alimentară. Ulterior, vedeta i-a transmis fostului partener că a accepat oferta primită de la Kanal D de a participa la Survivor România 2021. Așadar, fosta membră a trupei Sexxy poate fi urmărită în curând în cadrul emisiunii Survivor România, în calitate de concurentă. Mai mult, Claudia Pătrășcanu a anunțat pe contul său de socializare că a primit oferta chiar de la realizatorii show-ului. „În acest moment mă gândesc serios la propunerea pe care echipa Survivor România mi-au lansat-o. Sunt o mare luptătoare, o fire puternică și chiar sportivă. Este o mare provocare pentru mine și sunt convinsă că voi reuși oriunde, oricând. Am doi băieți minunați pentru care mi-aș fi dorit să fiu acolo anul acesta, însă cred că niciodată nu-i prea târziu pentru nimic și sigur îmi vor păstra locul când totul se va așeza în viața mea„, a anunțat solista într-o postare făcută pe contul ei de Instagram.

Reacția lui Gabi Bădălău după ce a aflat că fosta soție participă la Survivor România

Inițial, artista ar fi refuzat oferta, dar lucrurile au luat o altă turnură. Claudia l-a anunțat pe fostul soț printr-un mesaj de faptul că a acceptat oferta, iar mesajul primit de acesta a fost făcut public în cadrul emisiunii XNS. „M-au contactat în seara asta de la Survivor, am primit o ofertă. Și acest lucru este pentru tine o răzbunare? Sunt convinsă că copiii vor fi mândri de mine, acolo merg pentru copii. Sper să nu-mi faci viața un calvar . Trebuie să muncesc, acolo nu voi avea acces la telefon. Tu va trebui să ții legătura cu copiii frecvent, nu ca până acum’, i-a transmis Claudia Pătrășcanu lui Gabi Bădălău printr-un mesaj.

La scurt timp, Gabi Bădălău i-a trimis artistei un răspuns. Acesta a încurajat-o să meargă la emisiunea‘Foarte bine, du-te!’.  Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, acesta i-a spus artistei să se gândească foarte bine la această situație, având în vedere problemele pe care le are cu fostul soț. Conform prezentatorului tv, suma oferită de producătorii reality show-ului, ar fi una destul de mare. „Mama de copil pleacă poate pentru 4 luni la capătul Pământului pentru o sumă cu patru zerouri pe lună. Sau… poate din disperare să își crească copiii face acest lucru. (…) Când ești în situația asta, parcă nu-ți vine să te urci pe lemnele alea, să dai cu mingile la coș, să faci foamea. (…) Te duci când ești într-o stare foarte bună. Poate e înfățișare la Tribunal în perioada aia…’, a spus Dan Capatos.

Claudia Pătrășcanu, reacție dură la adresa lui Bădălău

În urma declarațiilor făcute de prezentatorul Dan Capatos în emisiunea sa, Claudia Pătrășcanu a luat atitudine. Vedeta a postat în mediul online un mesaj în care menționa că Gabi Bădălău o terorizează și apelează la ajutorul jurnaliștilor pentru a o denigra. Mai mult, vedeta a spus că este determinată să lupte, pentru a putea să își câștige copiii în instanță. “Cum se face că nu sunt lăsată în pace de acest Bădălău și caută mereu cârcota, îl interesează de viața mea și ce fac eu?! Cum se face ca se aliază cu domnul prezentator C și cu domnul jurnalist H și minciunesc, cât le ține gura și audiența?! Da, recunosc…. am făcut o greșeală să cred că acei oameni, de la acea emisiune, vor înțelege prin ce trec și mă gândeam că vor sprijini astfel de situatii, dar important este să și facă emisiunea.”, a scris Claudia Pătrășcanu în această dimineață, pe Instagram.  Totodată, cântăreața a spus că a renunțat la munte contracte de colaborare din cauza fostului soț, pentru că acesta îi trimite mesaje de amenințare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: