Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu, noi acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău: ”Independența mea l-a deranjat tot timpul”

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău: ”Independența mea l-a deranjat tot timpul”

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău: ”Independența mea l-a deranjat tot timpul”

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu este departe de a se fi terminat! Fosta soție a afaceristului lansează noi acuzații la adresa acestuia. 

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt în plin scandal de la începutul divorțului și apele par să nu se liniștească deloc. În fiecare moment apar noi detalii despre relația dintre ei și acuzații dure pe care și le fac unul celuilalt.

Cei doi foști soți se luptă acum pentru custodia copiilor. Scandalul dintre ei s-a transformat într-un adevărat război, iar artista nu ezită să lanseze zilnic noi acuzații la adresa tatălui copiilor săi. Astfel, astăzi, fix în ziua de Dragobete, Claudia l-a atacat din nou pe afacerist pe rețelele de socializare.

Claudia Pătrășcanu l-a pus la zid pe Gabi Bădălău pe contul său de Instagram. Artista îl acuză pe fiul de milionar că nu o lasă în pace și că este ”obsedat” de acțiunile ei. Fie că este vorba despre filmarea unui videoclip, fie că merge la cumpărături, potrivit declarațiilor făcute de vedetă, Gabi Bădălău ar fi cel care o terorizează zilnic cu mesajele.

”Cum se face ca nu sunt lăsată în pace de acest Bădălău și caută mereu cârcotă, îl interesează de viața mea și ce fac eu?! Orice aș vrea să fac, orice aș vrea să muncesc pentru copiii mei îl deranjează pe acest Bădălău și asta pentru ca independența mea l-a deranjat tot timpul. Dacă plec să-mi filmez clipul o ZI, mă terorizează cu mesaje că nu sunt lângă copii, dacă plec până la market mă exasperează, dacă plec după marfă pentru magazinul meu online mă traumatizează cu alte mesaje, dacă îmi vin contracte de colaborare cu televiziuni le arată pe ecran și nu întâmplator îi spun despre ele, ci ca să vedeți și dumneavoastră cine e acesta cu adevărat!”, a scris Claudia Pătrășcanu.

”Eu nu trăiesc o viață murdară”

Claudia Pătrășcanu a declarat că nu se lasă așa ușor doborâtă de fostul ei soț. Artista știe că nu a făcut nimic ilegal niciodată și că și-a trăit viața liniștită. Recent, artista i-a transmis celebrului afacerist că nu va reuși niciodată să o doboare sau să-i facă rău, dar mai ales, că acesta niciodată nu va fi capabil să le ofere copiilor lor ceea ce le dăruiește deja: iubire, atenție, timp etc.

Mai mult, ca să pună punct speculațiilor conform cărora ar accepta sumele emise de încă soțul său, artista a mărturisit că în viață nu totul se rezumă la bani.

”Din păcate pentru el, nu va reuși niciodată sa-mi m-ai facă rău, pentru ca nu mai permit și n-ar fi in stare sa le ofere copiilor ceea ce eu le ofer: dragoste, atenție, timp, afecțiune, înțelepciune și răbdare. Nu se rezuma totul numai la bani in viața și asta o înțeleg prea putini oameni… Invidia, frustrarea și nebunia unora ii fac sa nu mai vadă nimic bun in jur și ii fac sa se înnegrească de furie când văd ca sunt o femeie cu picioarele pe pământ, cu potențial si ca pot mai mult decât pot unii. Eu nu trăiesc o viața murdara, nu am nici anturaje dubioase!”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: