Redactia.ro
Home » Monden » Connect-R, despre relația cu Diana Georgescu: „Căutam locație de nuntă”

Connect-R, despre relația cu Diana Georgescu: „Căutam locație de nuntă”

GALERIE FOTO (6) Connect-R, despre relația cu Diana Georgescu

Connect-R, despre relația cu Diana Georgescu. Înainte de a se căsători cu Misha, Connect-R a avut o relație cu Diana. S-a zvonit că artistul ar fi părăsit-o pentru Misha, dar acum a decis să spună adevărul. Ce s-a întâmplat între ei doi?

Connect-R, despre relația cu Diana Georgescu: „Căutam locație de nuntă”

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România, iar în urmă cu câțiva ani a avut o relație de dragoste cu Diana Georgescu. Cei doi au avut planuri de căsătorie, dar fanii rămâneau șocați la vestea că cei doi s-au despărțit. În 2011, artistul s-a logodit cu Diana, cei doi plănuind să se căsătorească. Ulterior, relația lor s-a terminat, iar în presă s-a zvonit că motivul despărțirii ar fi fost Misha, femeia cu care Connect-R are o fetiță. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Connect-R a vorbit despre acest subiect.

Artistul a mărturisit că Misha nu are nicio legătură cu despărțirea lui cu Diana. „Nu, exclus. Eu cu Diana trebuia să ne căsătorim, căutam locație de nuntă.La două zile ceva mi-a inundat toată ființa și mi-a zis: nu, pleci! Și am părăsit-o. La câteva luni am cunoscut-o pe Misha prin Sava, eram în studio trăgeam o piesă, și ne-am îndrăgostit și restul e o poveste pe care o știți. Diana și Mihaela sunt ca si cronologie total intangibil.„, a spus Connect-R la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Deși el a luat mereu decizia când să pună capăt relațiilor, au existat două femeie care l-au părăsit. Conform acestuia, este vorba despre prima lui dragoste și despre o fată care era lesbiană. „De doua ori. În rest am părăsit eu. Am fost părăsit de o lesbiana, m-a mințit pentru că îi placea de mine ca om și de prima mea dragoste. Cred ca aveam 16 ani. Se săturase de mine sau a dat de ceva mai bun. Daca îmi face probleme partea financiara?….de multe ori mi-am pus problema ca persoana care vrea să fie cu mine, vrea să fie cu Connect-R.”, a mai spus acesta.

Ce relație există în prezent între Connect-R și Misha

Connect-R și Misha au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit, au devenit părinții unei fetițe minunate, dar la scurt timp au divorțat. Deși sunt separați în acte, Misha și Connect-R locuiesc împreună. „O iubesc cum îmi iubesc copilul, cum ar trebui să iubesc toți oamenii. Nu există doi. Nu a existat niciodată doi Dumnezei. Eu dacă mă voi iubi pe mine unde să mai pun peste preaplinul meu. Suntem în iluzia separării ca să ne separăm pe noi. Noi trebuie să devenim oglinzi clare. Mama, sora, nevasta, copilul… o iubesc ca pe toate ființele. La nivel de personaj este mama copilului meu și o voi susține toată viața mea.”, a mărturisit Connect-R în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Misha și Connect-R au divorțat în 2018, dar au rămas în continuare prieteni de dragul fiicei lor, Maya. Cei doi merg împreună în vacanțe și discută despre lucrurile care-i macină. Misha și artistul reușesc să se bucure de timpul petrecut ca o familie, iar Connect-R este conștient că nu mai există niciun fel de împăcare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: