Redactia.ro
Home » Monden » Constantin Enceanu nu se poate obișnui cu pierderea lui Petrică Mîțu Stoian. „Era atât de pornit să se ducă”

Constantin Enceanu nu se poate obișnui cu pierderea lui Petrică Mîțu Stoian. „Era atât de pornit să se ducă”

GALERIE FOTO (2)Constantin Enceanu nu se poate obișnui cu pierderea lui Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu nu se poate obișnui cu pierderea lui Petrică Mîțu Stoian. Celebrul artist nu-și poate reveni după moartea colegului de breaslă, Petrică Mîțu Stoian. Constantin Enceanu este devastat, mai ales că a avut primul concert fără cel mai bun prieten al său.

Constantin Enceanu nu se poate obișnui cu pierderea lui Petrică Mîțu Stoian. „Era atât de pornit să se ducă”

Constantin Enceanu nu se poate obișnui cu pierderea lui Petrică Mîțu Stoian. Interpretul de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 64 de ani, în urma unui șoc septic. Bunul său prieten, artistul Constantin Enceanu nu-și poate reveni după moartea acestuia.

Cântărețul a susținut primul său concert fără a-l avea lângă el pe colegul său. Constantin Enceanu este șocat de moartea prietenului său, deși au trecut trei săptămâni de la tragicul eveniment. Artistul nu-și poate imagina că nu-și va mai vedea niciodată prietenul, iar gândul că nu va mia cânta cu el pe aceeași scenă, îl întristează enorm. „Credeți-mă că nu îmi vine nici la ora actuală să cred că nu o să mă mai întâlnesc niciodată cu Petre! Nu cred! Încă o dată, am impresia că sunt în visul ăla urât și aștept să mă trezesc! Oameni buni, noi aproape zilnic vorbeam!”, a declarat Constantin Enceanu pentru click.ro.

De asemenea, Enceanu a declarat că îl sună de foarte multe ori pe Doru Gușman, impresarul regretatului artist. Constantin Enceanu avea un eveniment la care ar fi trebuit să cânte alături de Petrică Mîțu Stoian, dar acum nu știe ce să facă. „Am luat telefonul și l-am sunat pe Doru, de foarte multe ori. Că eu cu Doru, cu domnul impresar, discutam de foarte multe ori de partea artistică. Dar, credeți-mă, că am impresia că totul este încă un vis.Nu se poate! Petre trebuie să vină, să aștept să vorbesc cu el, să vedem ce mai facem!Săptămâna viitoare aveam un eveniment împreună, peste vreo lună de zile aproape, în preajma sărbătorilor, nu știu. M-au sunat oamenii ăia, nu știu ce o să facem!”, a mai spus Constantin Enceanu pentru sursa citată.

Constantin Enceanu si Petrica Mitu Stoian

Constantin Enceanu, despre ultima discuție cu Petrică Mîțu Stoian

Interpretul de muzică populară și-a amintit cu tristețe de ultima discuție pe care le avea cu Petrică Mîțu Stoian. Cu două zile înainte să moară, regretatul artist era fost nerăbdător să meargă la clinica privată. „Au trecut două săptămâni, și tot 3-4 ore dorm și mă trezesc și mă iau gândurile. Nu se poate! Nu îmi vine să cred cum a putut să fie tras… mai zici că și ața, te trage ața, altfel nu îmi explic!

Dar era atât de pornit să se ducă și nu înțeleg ce l-a determinat să fie atât de pornit, în conjunctura în care noi joi seara vorbisem și-i zisesem: ‘Da chiar, ce ți-a venit, mânca-ți-aș sufletul?’. ‘Mă duc, mă duc’.Și ultima dată când m-am despărțit de el, mi-a spus: ‘Hai, pa, am ajuns la Craiova, că vreau să mănânc, să mă culc, că mâine plec de dimineață’. Și i-am zis ‘Dar chiar pleci?’. A răspuns: ‘Da’. Ce să mai!”, a mai spus Constantin Enceanu.

Cei doi artiști au apucat să filmeze împreună pentru Revelion, acesta fiind și primul an în care Enceanu va cânta fără Petrică Mîțu Stoian. Artistul a declarat că nu a mai putut merge la cimitir după moartea prietenului.

Etichete: