Redactia.ro
Home » Monden » Corina Bud, imagini de senzație din vacanță. Artista a renunțat la inhibiții și la haine

Corina Bud, imagini de senzație din vacanță. Artista a renunțat la inhibiții și la haine

GALERIE FOTO (6) Corina Bud, imagini de senzație din vacanță.

Corina Bud, imagini de senzație din vacanță. Vedeta arată senzațional al cei 41 de ani ai săi, iar de la un timp a decis să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor. În schimb, blondina este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii săi cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, Corina a plecat în vacanță, în Italia. Cum s-a pozat artista?

Corina Bud, imagini de senzație din vacanță. Artista a renunțat la inhibiții și la haine

Corina Bud, imagini de senzație din vacanță. În anii 2000 făcea furori cu melodiile sale în colaborare cu Smiley, Animal X sau Don Baxter. La 41 de ani, Corina Bud se poate lăuda cu un trup de invidiat. Cu toate că are un copil, vedeta și-a menținut silueta de divă și nu se ascunde să și-o afișeze în toată splendoarea ei. Artista a plecat în Positano, unde se relaxează la soare și pozează în cele mai ferbinți ipostaze. Recent, a postat pe Instagram diverse clipuri video și imagini în costum de baie. O poză le-a atras privirile internauților. Aceasta poartă un slip de baie roșu, o rochie transparentă nude, iar sânii i-a acoperit cu două stickere roșii, fără sutien. De asemenea, într-o altă poză, Corina poartă un sutien negru, cu bretele strălucitoare, iar în partea de jos a îmbrăcat un slip brazilian care îi scoatea în evidență formele.

Artista este cunoscută pentru îndrăzneala și dezinvoltura ei de care dă dovadă, fie la concerte sau în mediul online. În urmă cu ceva timp, un urmăritor a întrebat-o ce antrenamente face pentru fese, iar artista i-a spus că gena este de vină. „Sunt mare amatoare de fructe și legume. Nu mănânc doar 5 porții pe zi. De cele mai multe ori, mănânc 2 kilograme de mere pe zi, iar în sezonul cireșelor mănânc și două castroane de cireșe într-o singură zi. Gândul că îmi ajută organismul, de la piele până la întregul sistem imunitar, mă face să am o relație serioasă cu aceste alimente”, mărturisea artista.

Corina Bud s-a despărțit de soțul ei

După 20 de ani de relație, Corina și Nelu Bud au decis să se despartă în 2016. Bărbatul a fost fotografiat în timp ce retrăgea spre casa unde locuise cu artista, împreună cu o brunetă. Ulterior, situația dintre ei a devenit tensionată, dar au încercat să păstreze aparențele de dragul băiețelului lor.

La scurt timp, au luat decizia de a pune punct relației, fără a-l afecta pe Robin. „Ne-am despartit de ceva vreme, n-are legatura cu filmuletul. Am hotarat de comun acord sa terminam relatia. Probabil ca in urmatoarea perioada urma sa anunt. Eu sunt o femeie cu principii si mi-as fi dorit o familie pentru Robin. Dar nu mai vreau sa fiu atat de conservatoare, vreau ca Robin sa aiba o mama care zambeste mult. Vreau sa ma concentreze pe mine, pe cariera mea. Pur si simplu nu a mai functionat. A fost o relatie frumoasa.Pur si simplu nu a mai mers. Se mai intampla. Cred ca e important e sa avem curajul sa o spunem. Eu nu am avut”, a spus artista

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: