Redactia.ro
Home » Știri » Cornelia Rednic, cură de slăbit extremă. A dat jos 33 de kg în trei luni, dar regretă

Cornelia Rednic, cură de slăbit extremă. A dat jos 33 de kg în trei luni, dar regretă

Cornelia Rednic, adevărul după ce a slăbit 33 de kg în 3 luni

Cornelia Rednic a povestit cum a ținut o cură de slăbit extremă: a reușit să dea jos 33 de kilograme în trei luni, dar regretă că a făcut asta. Iată de ce și care e motivul pentru care nu ar mai face asta.

Cornelia Rednic, cură de slăbit extremă. A dat jos 33 de kg în trei luni, dar regretă

Cornelia Rednic a povestit că a reușit să slăbească, acum ceva timp, atât că acea cură de slăbit pe care a ținut-o la acel moment i-a dat viața peste cap.

„Acum vreo 20 și ceva de ani am ţinut un regim, o cură din asta, o înfometare, practic. Pentru că atât am știut eu atunci. Mâncam foarte puțin toată ziua. Practic, două cutiuțe de iaurt cu un măr sau cărniță de pui la grătar, extrem de puțin. După ora 17 nu mai mâncam nimic”, a povestit ea, conform unui articol exclusiv Antena3.

A fost o mare greșeală, a mai spus cântăreața. Mai ales că a făcut totul de capul ei.

„Nu se face așa ceva. Trebuie să consulți un nutriționist, un specialist care să spună să nu ți se întâmple ceva, Doamne ferește! Eram foarte tânără atunci, n-am simțit niște efecte adverse foarte puternice. Doar că mi-a căzut părul foarte tare şi câteva săptămâni era mai slăbită”, a povestit Cornelia Rednic, invitată în emisiunea „De-a viaţa ascunselea”.

În plus, schimbarea a fost atât de radicală că arăta diferit și parcă nici nu se mai recunoștea atunci când se uita în oglindă: ea a dat jos atunci 33 de kilograme, în trei luni.

„Am slăbit mai mult decât mi-ar fi stat mie bine. Eu fiind de micuță aşa, mai plinuță, n-am fost învățată cum este să fii slabă și nu mi-a plăcut de mine”.

În momentul de față, lucrurile stau altfel. Cornelia Rednic spune că mănâncă inclusiv ciocolată. Atât că are metoda ei prin care reușește să păcălească creierul și o face cu moderație.

„Am învățat să mănânc ciocolată, mi-a spus, tot așa, o doamnă specialist: să iau o bucățică de ciocolată, să o pun pe limbă, să ating cerul gurii cu ea și să o topesc încet. Automat creierul nostru primește informația și ți-ai satisfăcut pofta”, a mărturisit ea, conform sursei.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: