Redactia.ro
Home » Sport » Corneliu Papură, afară de la Universitatea Craiova!

Corneliu Papură, afară de la Universitatea Craiova!

Corneliu Papură, Corneliu Papură demis, Universitatea Craiova

Corneliu Papură părăsește echipa, după ce Universitatea Craiova a terminat la egalitate meciul cu FC Argeș, scor 2-2. Trei mandate a adunat tehnicianul pe banca oltenilor.

Decizia a fost anunțată pe pagina oficială a celor de la Universitatea Craiova. În ultima perioadă, oltenii trec printr-o perioadă foarte proastă, iar fanii au cerut în repetate rânduri înlocuirea antrenorului.

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul principal Corneliu Papură au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim și îi dorim mult succes!”, a transmis clubul oltean.

Papură părea că știe ce îl așteaptă încă de seara trecută.

”Nu știu nimic, nu știu dacă vine Reghecampf. Eu știu că muncesc atât timp cât mi se va da încredere pentru a câștiga meciurile. Dar regulile sunt aceleași la fotbal, nu e nimic nou sub soare, antrenorul plătește. Nu știu dacă rămân în staff, nu-mi place să vorbesc ipotetic, voi vedea la timpul potrivit . Dar în seara asta meritam să câștigăm, facem egaluri într-una. Avem nevoie de mai multe puncte.
Poate meritam un 11 metri la Bălașa, l-a lovit cu cotul. Acum depinde de noi dacă ne ridicăm și luptăm sau cedăm. E această apăsare că nu înscriem și nu câștigăm”, spunea Papură după meci.

Antrenorul a preluat-o pe Universitatea ultima dată în noiembrie 2020, după plecarea lui Cristiano Bergodi. În ultimul mandat papură a adunat trei victorii, șapte remize și o înfrângere.

Oltenii îl vor pe Laurențiu Reghecampf

De câteva săptămâni au apărut zvonuri potrivit cărora Mihai Rotaru l-ar fi vrut pe Laurențiu Reghecampf. Se pare însă că acesta nu a acceptat oferta, dorind mai mulți bani. Se poate însă ca acesta să refuze și pentru că în ultimele zile este implicat în scandalul monstru cu Gigi Becali.

”Nu vine. Până aseară știam că vine. Aseară a dat verdictul. Eram cu Adrian Thiess la o terasă și l-a sunat și i-a spus că nu vine în România. A spus că pleacă în Qatar! Știam că Rotaru a făcut concediu în Dubai, au stat foarte mult de vorbă împreună”, a spus Dumitru Dragomir, la Digi Sport Matinal.

Oltenii i-ar fi oferit un salariu de 15.000 de euro lunar, deși el a cerut dublu. În plus nu i s-a permis să-și aducă pe nimeni în staff, plus că nu ar fi avut niciun cuvânt la transferuri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: