Redactia.ro
Home » Sport » Cristi Chivu, profit de 1 milion de euro

Cristi Chivu, profit de 1 milion de euro

cristi chivu, Inter Milano, avere,

Cristi Chivu a decis să vândă vila pe care o avea în Corbeanca. Fostul internațional a făcut un profit uriaș. 1 milion de euro.
În urmă cu 8 ani, în octombrie 2012, Cristi Chivu a cumpărat o vilă de lux în cartierul Corbeanca. La vremea respectivă a plătit 6 milioane de euro pentru vilă. Reședința are o suprafață de 1000 de metri pătrați dar și foarte multe facilități. Sală de fitness, sală de bowling, o piscină interioară și una exterioară. Are și sală de cinematograf și zonă spa. Vila de lux are 5 dormitoare, 7 băi și un ponton. Fostul fotbalist și familia sa au decis să rămână în Italia, așa că au preferat să vândă proprietatea. Cel care a plătit 7 milioane de euro este Ștefan Vuza, un afacerist cunoscut. Este patronul ChimComplex Borzești și al Combinatului Oltchim din Râmnicu Vâlcea în.

Cristi Chivu, antrenor la Inter

Cristi Chivu a acceptat oferta celor de la Inter Milano, echipă unde a și jucat. Pregătește formația U18 a italienilor. Fostul căpitan al naționalei României a absolvit în urmă cu puțin timp Școala de Antrenori de la Coverciano.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

‘Proud’ is such a small word. Congrats, Mister! ♥️ @cristianchivu #masteruefapro #coverciano 📸 figc.it

O postare distribuită de Adelina Chivu (@adechivu) pe

Înainte de a pregăti echipa U18, a antrenat și la U14 și U17, tot la clubul din Milano.În perioada în care a jucat fotbal, românul a strâns aproape 30 de milioane de euro. Nu a avut însă mare noroc în afaceri. A investit în imobiliare, truism, cluburi sau transport de mărfuri dar a înregistrat mereu pierderi. În urmă cu doi ani, averea fostului căpitan al naționalei scăzuse cu aproape 7 milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: