Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ciobănașu s-a revăzut cu familia biologică. Actrița a postat imagini din casa părintească

Cristina Ciobănașu s-a revăzut cu familia biologică. Actrița a postat imagini din casa părintească

GALERIE FOTO (2) Cristina Ciobănașu s-a revăzut cu familia biologică. Actrița a postat imagini din casa părintească

Cristina Ciobănașu s-a revăzut cu familia ei biologică în casa părintească! Actrița și-a îmbrățișat mama, bunica și fratele după mult timp. 

Cristina Ciobănașu s-a revăzut cu familia biologică. Actrița a postat imagini din casa părintească

Cristina Ciobănașu este înconjurată numai de oameni care o iubesc. Actrița are foarfte multe proiecte și nu merge des la familia ei biologică, în Botoșani, însă acum și-a făcut timp pentru a-i saluta și a petrece timp cu ei. Aceasta a avut parte de o revedere emoționantă cu familia sa naturală.

Ultima perioadă din viața Cristinei Ciobănașu a fost mai complicată și plină de schimbări. Aceasta a terminat o relație cu Vlad Gherman după 9 ani în care s-au iubit și acum se axează mai mult pe ea. Tânăra de 24 de ani profită de timpul pe care ăl are acum pentru a fi alături de familia ei și a se ocupa de proiectele sale.

Actrița locuiește în București de mai bine de un deceniu, încă de când producătoarea Ruxandra Ion a luat-o sub aripa ei. Din păcate, fosta lui Vlad Gherman nu apucă să-și vadă prea des familia biologică fiind tot timpul cu treabă. Acum, după foarte mult timp, actrița a făcut tot posibilul să-i viziteze cât mai des pe cei care au crescut-o. După o vacanță la mare alături de familia din București, tânăra a decis să meargă și în satul Vorona, acolo unde și-a petrecut primii ani din viață.

”Noi ne bem cafeluța împreună. În sfârșit, bea și mama cafeluță, până acum a robotit. Am ajuns aseară pe la două și ne-am culcat pe la patru. Bunica trage ca ursul la miere. A văzut că e de mâncare și cafeluță și a venit și ea. A venit să salute copii, frumusețile”, a spus Cristina Ciobănașu pe InstaStory.

După ce au luat masa împreună, Cristina Ciobănașu și fratele ei, Tudor, alături de restul familiei, au pornit la drum. Fanii s-au bucurat să o vadă pe îndrăgita actriță că petrece momente atât de speciale alături de familie, mai ales știind cât de rar îi vede pe cei dragi.

Cristina Ciobănașu s-a revăzut cu familia biologică. Actrița a postat imagini din casa părintească

Cât de mult a slăbit Cristina Ciobănașu după despărțirea de Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după 9 ani de relație. Vestea separării dintre cei doi a stârnit valuri de reacții în mediul online, mai ales că mulți se așteptau să facă pasul cel mare, căsătoria. La scurt timp după despărțire, Cristina Ciobănașu a avut o apariție care i-a luat pe toți prin surprindere. Vedeta din ,,Sacrificiul” a apărut pe Instagram într-o salopetă neagră, cu talie vizibil modificată, în care fanii au putut observa imediat că artista a scăzut considerabil în greutate.

Și Vlad Gherman a avut o apariție care a luat pe mulți prin surprindere, la scurt timp după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Artistul a mărturisit că a slăbit 7 kilograme, dovadă că separarea l-a afectat profund.

”Am slăbit 7 kilograme. La blocul din spatele meu stă sora mea. La ea stau de două săptămâni. Mă rog, sunt puțin cu cortul, adică stau și la ea, am stat și pe la vărul meu. (…) Ai nevoie de oameni care să fie lângă tine. Ai nevoie de oameni care să-ți ridice puțin moralul și care să te ajute puțin mai ușor peste perioada asta”, spunea actorul pe contul de YouTube, în urmă cu câteva zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: