Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine a înlocuit-o Vicenzo Castellano pe Antonia? Cum arată iubita sa, Andreea

Cu cine a înlocuit-o Vicenzo Castellano pe Antonia? Cum arată iubita sa, Andreea

Vincenzo Castellano este din nou un bărbat îndrăgostit după ce s-a despărțit de Antonia, în urmă cu câțiva ani. Paparazzi l-au surprins împreună cu noua sa iubită, cea cu care a înlocuit-o pe artistă, dar nu oricum, ci sfidând regulile pandemiei.

Cu cine a înlocuit-o Vicenzo Castellano pe Antonia

Vincenzo Castellano a înlocuit-o pe Antonia cu o focoasă brunetă pe nume Andreea. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși de paparazzi într-un mall din nordul Capitalei. Nicidecum în gesturi tandre, ci…sfidând regulile pandemiei, potrivit Spynews.

Vinzenzo Castellano, iubita și un copil, surprinși mall în nordul Capitalei

Sursa: Spynews

Paparazzi i-a surprins pe cei doi ”porumbei”, după lăsarea serii. Vincenzo și-a parcat bolidul de lux lângă centrul comercial  și, ulterior, a coborât împreuă cu Andreea și s-au îndreptat către interior. Deși aveau mască de protecție, cuplul Vincezo-Andreea pare că voiau să ingonore triajul epidemiologic, dar un paznic le-a atras atenția față de acest lucru.

Sursa: Spynews

S-a încheiat divorțul dintre Vincenzo Castellano și Antonia

Vincenzo și Antonia au reușit, în cele din urmă, să încheie divorțul care îi cam plimba prin tribunal, în ultima vreme. Vincezo și Antonia au fost căsătoriți timp de doi ani, între 2011 și 2013. Fiica celor doi foști soți a rămas cu tatăl ei, dar Antonia are dreptul să o viziteze și îi plătește și pensie alimentară. Vincenzo și Antonia au câștigat custodie comună asupra Mayei.

Mulți așteptatu o nuntă a Antoniei cu Alex Velea după divorț, dar artista a precizat că ambii preferă să nu grăbească lucrurile.”Am încheiat divorțul. În ceea ce privește nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc. Îmi doresc să fim bine, fericiți, să ne păstrăm spiritul optimist, să ne bucurăm de familia noastră. Și, bineînțeles, să lansăm muzică”, a spus Antonia, pentru Click..

Pentru că Vincenzo și Antonia au câștigat custodie comună asupra Mayei, acest lucru înseamnă că fetița poate sta la ambii părinți.”Întreaga problemă dintre cei doi este rezolvată. Custodia este comună. Nu avea cum să fie custodie exclusivă. Fetița va fi și la unul, și la celălalt, în funcție de situații, de cum va fi programul școlar, de cum va fi pandemia. Acum toate situațiile sunt rezolvate”, a spus avocatul Antoniei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vincenzo Castellano (@v_castellanooo)

După divorț, Antonia și Vincenzo nu au avut de împărțit bunuri.”Nu au avut bunuri de împărțit. Doar chestiuni de divorț și de minori, care s-au rezolvat pe cale amiabilă. Fiecare este mulțumit de felul în care s-au desfășurat lucrurile”, a mai precizat avocatul.

Antonia și Alex Velea sunt de patru ani împreună. Ei nu sunt, deocamdată, căsătoriți, dar au doi copii împreună: Dominik și Akim. Așadar, Antonia este mamă a trei copii, dar nu se vede acest lucru, datorită fizicul ei impecabil și siluetei de invidiat.

”Prețuiesc în continuare, ca și până acum, familia. Susținerea  familiei, iubirea, prietenia sinceră sunt foarte importante. Nu suntem singurii care trecem prin această perioadă, mai toată lumea se confruntă cu pierderi. Dar continuăm să ne facem treaba cât mai bine și să sperăm că vremurile bune vor fi tot mai aproape”, a precizat Antonia într-un interviu pentru Viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: