Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine își va petrece sărbătorile de iarnă Irinel Columbeanu: „Nicio șansă să facem Revelionul împreună”

Cu cine își va petrece sărbătorile de iarnă Irinel Columbeanu: „Nicio șansă să facem Revelionul împreună”

GALERIE FOTO (4) Cu cine își va petrece sărbătorile de iarnă fostul milionar Irinel Columbeanu

Cu cine își va petrece sărbătorile de iarnă Irinel Columbeanu. În ultima perioadă, în viața lui Irinel Columbeanu s-au produs schimbări majore. Acesta a pierdut afacerile familiei, iar acum locuiește singur. Recent, Irinel Columbeanu a vorbit despre sărbătorile de iarnă, dar și despre faptul că îi este greu să stea departe de fiica sa, Irinuca.

Cu cine își va petrece sărbătorile de iarnă Irinel Columbeanu: „Nicio șansă să facem Revelionul împreună”

Cu cine își va petrece sărbătorile de iarnă  Irinel Columbeanu. În urmă cu câțiva ani, Irinel Columbeanu era unul dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Acum, Irinel Columbeanu a devenit un om simplu și modest, deși în trecut deținea milioane de euro. Într-un interviu, fostul afacerist a vorbit despre sărbătorile de iarnă, dar și despre faptul că i-a fost foarte greu să trăiască în această perioadă de pandemie departe de fiica sa.

Irinuca s-a mutat în America, alături de mama ei, Monica Gabor. Vizibil emoționat, Irinel Columbeanu a mărturisit că nu știe când o va revedea pe Irinuca. „Nu știu când va fi marea revedere, ar trebui întrebat și virusul. Nicio șansă să facem Revelionul împreună. Alături de ea (n.r. s-ar muta) dacă și ea și-ar dori, da. Oriunde.”, a spus Irinel Columbeanu, pentru ciao.ro.

Chiar dacă au divorțat în urmă cu mulți ani, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au rămas în relații bune de dragul fiicei lor. Fostul milionar a mărturisit că nu regretă căsnicia cu modelul. „Da (n.r. a avut o căsnicie fericită), în plus și palpitantă, după mine rețeta deplină a fericirii. De vorbit vorbim când trebuie, mai des prin mesaje, cum se practică acum. Deciziile importante pentru Irina da, celelalte nu. De vorbit vorbim când trebuie, mai des prin mesaje, cum se practică acum. Deciziile importante pentru Irina da, celelalte nu”, a declarat Irinel Columbeanu.

Care este regretul lui Irinel Columbeanu?

Irinel Columbeanu a dat faliment, iar acum trăiește precum un om simplu și modest. Cu toate astea, fostul afacerist a declarat că are un singur regret. Vedeta consideră că a fost prea deschisă cu oamenii care nu meritau. „Că am fost prea deschis și credul cu oameni care nu meritau cunoscuți”, a mai spus Irinel Columbeanu.

În 2006, averea lui Columbeanu era estimatp la 60 milioane de euro, 150 de milioane de euro în 2007, 40 de milioane de euro în 2008 și 7 milioane de euro în 2009. În perioada sa de glorie, afaceristul conducea masini de lux, în valoarea de mii de euro. Acesta a explicat cum a reușit să piardă 150 de milioane de euro în doar câțiva ani. „Banii poate ca au fost mai putini, poate ca au fost mai multi. Nu stiu cum procedati sa faceti asemenea evaluari, probabil va luati dupa alti colegi din presa, dar va previn ca s-ar putea sa gresiti in ceea ce priveste sumele. Eu zic ca daca este 100, 150 sau 200 sau orice alta cifra de ordinul milioanelor, este oricum mult. Banii se pot pierde foarte usor. (…) Probabil ca pierderile la care va referiti si pe care doriti sa le lamuresc, se refera la cele de ordin financiar, din afaceri.,„, a declarat Irinel Columbeanu, la Kanal D

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: