Redactia.ro
Home » Monden » Cum a aflat Betty Stoian că mama ei a murit! Fiica lui Florin Salam a mărturisit totul

Cum a aflat Betty Stoian că mama ei a murit! Fiica lui Florin Salam a mărturisit totul

Cum a aflat Betty Stoian că mama ei a murit! Fiica lui Florin Salam a mărturisit totul

Cum a aflat Betty Stoian că mama ei a murit! Pentru prima dată, fiica lui Florin Salam a vobit despre pierderea mamei sale. 

Cum a aflat Betty Stoian că mama ei a murit

Betty Stoian a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre pierderea mamei ei. Fiica celebrului cântăreț, Florin Salam, a povestit că șocul a fost unul mare și că tatăl ei a încercat să-i protejeze şi să-i ţină departe de toată suferinţa.

Cum a aflat Betty Stoian că mama ei a murit! În cadrul unui interviu emoționant, difuzat la Star Matinal, Betty a vorbit pentru prima dată despre evenimentul care i-a schimbat radical viața.

”Nu eram acasă când s-a întâmplat, eram la prietenul tatălui meu, tata ne-a dus acolo să stăm cât el era cu mama în spital. Şi eu, şi fratele meu, am fost ţinuţi departe de tot ceea ce se întâmpla. Tata ne-a anunţat, a fost un şoc, nu îmi venea să cred. Din acel moment am simţit că m-am maturizat foarte mult. Aveam 7 ani când mama a murit, nu pot nici acum să spun ce am simţit. Am simţit că îmi fuge pământul de sub picioare. Lucrurile acestea nu se explică, doar cine trece prin aşa ceva poate să înţeleagă. De la mama am moştenit simplitatea, suntem oameni simpli şi modeşti. Tata ne-a ajutat foarte mult să trecem peste suferinţă. În fiecare zi simt lipsa mamei mele…”, mărturisește Betty.

Betty Salam formează un cuplu formidabil cu Cătălin Vișănescu, fiind apreciați de foarte mulți oameni. Aceasta a făcut dezvăluiri şi despre începuturile relaţiei cu Cătălin, potrivit spynews.ro.

”Cătălin m-a atras prin comportamentul lui. M-a cucerit cu felul lui de a fi. Chiar dacă el este mult mai mare decât mine, mi se părea aşa… că gândeşte ca un copil. M-a învăţat să văd viaţa diferită, mai frumoasă. Cătălin m-a învăţat să vreau să ies afară din casă, m-a învăţat să zâmbesc, din nou. M-a învăţat să iubesc viaţa. I-am spus tatălui pentru că voiam să mă asigur, să mă sfătuiesc, nu voiam să apară ceva în presă, iar tata să nu ştie. Prima dată, tata m-a întrebat cu cât este el mai mare decât mine. Ca orice tată, a fost puţin rezervat la început. Când a venit să-l cunoască pe tata, Cătălin a venit îmbrăcat cu costum, cravată. Tata nu l-a luat aşa direct din prima, l-a mai lăsat. Acum se înţeleg foarte bine şi mă bucur că a înţeles că este un băiat destul de bun pentru mine”, explică Betty.

Betty Stoian, despre relaţia cu Florin Salam

Betty Salam a vorbit despre relaţia cu tatăl său, despre care spune că este persoana care îi dă cele mai bune sfaturi şi care o înţelege perfect.

„Tatăl meu s-a bucurat foarte mult când a aflat că sunt însărcinată. Prima dată i-am spus faţă în faţă. L-am rugat să vină până la mine, i-am povestit şi a fost aşa. A spus că ce-o fi, dar armată să facă. El şi-a dorit băiat. M-am gândit că poate nu va fi de acord. Prima persoană cu care mă sfătuiesc este tatăl meu, este cea mai potrivită persoană. Este un om foarte calculat. Are vorbe foarte calme, mă linişteşte mult. Mi-a spus să am grjă de mine, să nu răcesc”, a spus Betty Salam.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: