Redactia.ro
Home » Monden » Cum a început povestea de iubire dintre Victor Socaciu și a patra sa soție, Brândușa Simion

Cum a început povestea de iubire dintre Victor Socaciu și a patra sa soție, Brândușa Simion

Renumitul artist de muzică folk, Victor Socaciu, se află la al patrulea mariaj. Este căsătorit de ani buni cu Brândușa Simion, iar gurile rele spun că pentru aceasta ar fi părăsit-o pe prezentatoarea de la TVR, Marina Almășan. Cum au început Brândușa Simion și Victor Socaciu să aibă o relație amoroasă?

Cum a început povestea de iubire dintre Victor Socaciu și a patra sa soție, Brândușa Simion

Victor Socaciu este căsătorit din 2016 cu Brândușa Simion. Aceasta este a patra soție a renumitului artist de muzică folk. Iar dacă de-a lungul timpului Brândușa Simion i-a fost impresară lui Victor Socaciu, în cele din urmă s-au îndrăgostit unul de altul și au început o poveste de iubire secretă. Asta pentru că, potrivit gurilor rele, totul s-ar fi înfiripat între ei, în timp ce Victor Socaciu era încă într-un mariaj cu Marina Almășan, informează Spynews.

Victor Socaciu a petrecut pe Litoral cu cea de-a patra soţie

Brândușa Simion și-a părăsit soțul preot pentru Victor Socaciu

De altfel, se zvonește că Brândușa Simion, și-a părăsit soțul preot, din Vălenii de Munte, județul Prahova, alături de care are doi copii. Astfel, s-a căsăsătorit cu Victor Socaciu și s-au mutat în Canada. Asta după ce a fost numit consul al României la Montreal. Brândușa Simion a fost jurist, dar în 2005 a intrat în lumea artistică și așa l-a cunoscut pe Victor Socaciu, fiindu-i impresară.

Victor Socaciu a petrecut pe Litoral cu cea de-a patra soţie

Victor Socaciu, bolnav de Covid19

Victor Socaciu are în prezent coronanavirus și este internat în spital. Potrivit spuselor prietenilor săi, artistul este într-o stare stabilă și supravegheat de soția sa.

”Am aflat de la soția sa că starea este absolut stabilă și chiar într-un progres în ultimele zile, dar până nu îl auzim și nu îl vedem acasă nu ne putem bucura pe deplin. Este vaccinat, din câte știu, și uite că niciodată nu poți avea garanția că ai scăpat”, a declarat Andrei Păunescu în cadrul unei emisiuni tv.

Victor Socaciu a fost căsătorit cu Marina Almășan timp de 16 ani. Împreună au un fiu, pe nume Victoraș. Înainte de Marina Almășan, Victor Socaciu a mai fost căsătorit cu  Cornelia Pavlovici, cu care are o fiică, dar și cu o altă femeie, pe nume Doina și cu care are tot o fetiță.