Redactia.ro
Home » Monden » La mulți ani Victor Socaciu. Îndrăgitul artist împlinește astăzi 68 de ani

La mulți ani Victor Socaciu. Îndrăgitul artist împlinește astăzi 68 de ani

Victor Socaciu

Victor Socaciu împlinește joi vârsta de 68 de ani. Cunoscutul artist este acum la cea de-a patra căsnicie, cea care i-a devenit soție fiind impresara lui. Iată ce face acum fostul consul.

La mulți ani, Victor Socaciu. Artistul împlinește 68 de ani

Victor Socaciu împlinește frumoasa vârstă de 68 de ani și până acum se poate spune că le-a trăit pe toate. A fost căsătorie de trei ori, iar acum este la a patra căsnicie. Are trei copii cu trei femei diferite, iar ultimul divorț prin care a trecut a fost cel de Marina Almășan, care a durat nu mai puțin de cinci ani.

De altfel, a fost un scandal imens la acel moment, fiind acuzații de infidelitate din ambele părți, dar lucrurile au degenerat când Victor Socaciu a refuzat să mai plătească pensie alimentară pentru fiul lui, Victoraș.

Astfel, când avea 16 ani fiul său l-a dat în judecată pentru a-și câștiga dreptul în instanța. Din cauza acestor tensiuni, cei doi nu și-au mai vorbit mult timp.

„Am preferat să nu mă bag, pentru că am avut mereu senzaţia că, dacă mă voi băga – eu trăgând după mine o mare supărare şi o mare dezamăgire legată de felul în care s-a comportat fostul meu soţ – că voi fi tentată să spun ceva rău despre tatăl lui. Şi atunci am preferat să nu spun nimic, decât să spun ceva rău. Las copilul să-şi dea singur seama cum e. Dacă au o relaţie bună foarte bine, dacă nu înseamnă că copilul e matur şi înţelege lucrurile. Ne-am războit prin tribunale, mai întâi eu cu tatăl lui, după ce a devenit Victor major a intrat el în lupte cu tatăl lui ca să-şi câştige dreptul de copil, pensia alimentară. Această luptă a subţiat foarte mult afecţiunea lui Victor pentru tatăl lui, a înţeles şi copilul că nu e normal să ajungă în tribunale să-şi ceară dreptul, iar acum relaţia este străvezie, un exerciţiu de imagine – când sunt evenimente, tatăl lui strigă goarna şi vin copiii, fac poze, după care le dă la ziar ca să apară”, a povestit Marina Alămășan.

Victor Socaciu este căsătorit cu impresara lui

Actuala soție a lui Victor Socaciu este Brândușa Simion, cea care îi este și impresară. Marina Almășan l-a acuzat pe soțul ei că ducea o viață în paralel și era împreună cu ea, dar și cu amanta.

„Cu actuala lui soție, această femeie care era impresara lui, am avut o convorbire telefonică atunci când am aflat de existența ei. El nega că ar fi avut o altă relație decât profesională. Am rugat-o să-l lase, că Victor are o familie, o soție care-l iubește, să-și vadă de familia ei și să întrerupă relația. Mi-a râs în nas. Am încercat și să dau de soțul ei.

El mi-a spus neputincios că nu are ce să-i facă. Mi-am dat seama că e o bătălie pe care nu o pot câștiga. Am lăsat timpul să treacă. Soțul meu a dat de înțeles că se întoarce acasă. Dar am aflat apoi că a mers în paralel’, a declarat Marina Almășan pentru Libertatea în urmă cu ceva vreme.

Loading...