Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat fostul soț al Cristinei Spătar, după ce a aflat că aceasta umblă cu un bărbat însurat

Cum a reacționat fostul soț al Cristinei Spătar, după ce a aflat că aceasta umblă cu un bărbat însurat

Cristina Spătar, atac dur la adresa actualei iubite a fostului soț.

După ce fosta lui soție, Cristina Spătar, a fost surprinsă de către paparazzi, zilele acestea, în compania unui bărbat însurat, Alin Ionescu reacționează. Acesta a avut un răspuns destul de tranșant.

Cum a reacționat fostul soț al Cristinei Spătar, după ce a aflat că aceasta umblă cu un bărbat însurat

Alin Ionescu reacționează după ce fosta lui soție, Cristina Spătar, a fost fotografiată alături de un bărbat însurat și tată a doi copii minori. Alin Ionescu spune despre artistă: ”Să facă ce vrea!”.

“Să facă ce vrea, eu am casa mea, m-am recăsătorit, nu este problema mea cu cine se întâlnește Cristina. Noi vorbim doar despre copii!”, a spus milionarul în euro pentru playtech.ro.

Cum se apără Cristina Spătar după imaginile apărute

Cristina Spătar neagă existența unei idile între ea și bărbatul însurat. Spune că acesta îi este doar un amic și se cunosc de mai bine de un deceniu.

Foto: Cristina Spătar și cei doi copii cu Alin Ionescu

”Nu, nu, nici nu se pune problema. Persoana cu care m-ați găsit voi este doar un prieten, ne cunoaștem de vreo 15 ani. Nu poate fi vorba de altceva. Este doar un prieten. Nu e din București, ne-am revăzut. Nici nu se pune problema de altceva. Am depănat amintiri, am depănat lucruri vechi din copilărie. Nu știu, probabil o să ne mai vedem”,  a menționat ea, la Antena Stars.

După ce s-a despărțit de Alin Ionescu, Cristina Spătar a mai încercat o relație cu Tiberiu Vărzaru, mai mic decât ea cu 21 de ani. Însă, totul s-a încheiat după o poveste de dragoste de cinci an.

Foto: Cristina Spătar și Tineriu Vărzaru

”Pe Tibi l-am cunoscut înainte de divorț cu două luni. Imediat după divorț, el m-a curtat, a fost omul potrivit la locul potrivit. Nu simt diferența de vârstă dintre noi. Trăiesc clipa și nu-mi fac planuri de viitor. Nu vreau să mă mai mărit. El și-ar dori căsătoria, eu sunt reticentă. Am făcut 48 ani, el are 27 de ani, am avut experiența pe care am avut-o la primul mariaj, mi-a ajuns. Tibi m-a susținut moral, dacă nu era el, clacam”, declara “Regina R&B”, în emisiunea ”La Măruță”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: