Redactia.ro
Home » Sport » Cum a reacţionat Simona Halep când a văzut că Serena Williams s-a retras din tenis. Mesaj emoţionant!

Cum a reacţionat Simona Halep când a văzut că Serena Williams s-a retras din tenis. Mesaj emoţionant!

Pe ce post e meciul Simona Halep - Serena Williams

Serena Williams s-a retras din tenis, la 40 de ani. Ea a fost învinsă de Ajla Tomljanovic în turul trei de la US Open. Serena s-a despărțit cu lacrimi în ochi de jocul pe care-l iubeşte atât de mult.

Acestea sunt lacrimi de fericire. Şi eu nu aş fi Serena dacă nu era Venus. Mulţumesc, Venus. Ea este motivul pentru care Serena Williams există„, a spus jucătoarea, referindu-se la sora ei.

Simona Halep i-a urat „noroc”

Cea mai reprezentativă sportivă din România, Simona Halep, a ținut și ea să aibă un mesaj pentru americancă.

„Puteți citi respectul și admirația mea pentru această excepțională campioană în ochii mei. Mult noroc în viață, Serena Williams!”, a fost mesajul Simonei Halep pe contul de Twitter.

În uralele celor prezenți și cu melodia „Simply the best”, interpretată de Tina Turner, pe fundal, Serena Williams (40 de ani) a oferit un interviu pe teren, deși a fost învinsă. Marea campioană americană nu s-a putut opri din plâns.

Vă mulțumesc, ați fost extraordinari! Am încercat totul. Îți mulțumesc, tată! Știu că te-ai uitat la meci. Am atât de multe emoții. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine atâția ani. Le mulțumesc părinților mei care au luptat pentru mine, pentru surorile mele.

Sunt lacrimi de bucurie, cred. Nu aș fi Serena, dacă nu ar exista Venus, îți mulțumesc din suflet! Cu siguranță ești motivul pentru care exist. A fost o călătorie frumoasă, un drum plăcut. A fost o călătorie extraordinară, sunt atât de recunoscătoare pentru că m-ați adus aici, în acest punct„, a spus americanca.

Cine este ​Serena Williams?

Serena părăsește tenisul cu o zestre impresionantă de 23 de titluri de Grand Slam. A fost în total preț de 319 săptămâni pe prima poziție a ierarhiei WTA (în intervalul 2002-2017), iar în carieră a adunat 73 de titluri.

Serena Williams şi-a încheiat cariera cu 858 de victorii și 156 de înfrângeri. Doar din premiile din tenis a adunat peste 94 de milioane de dolari.

Clasamentul titluri Grand Slam:

  1. Margaret Court 24
  2. Serena Williams 23
  3. Steffi Graf 22
  4. Helen Wills Moody 19
  5. Chris Evert / Martina Navratilova 18
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: