Redactia.ro
Home » Sport » Serena Williams își vinde vila de lux din Beverly Hills!

Serena Williams își vinde vila de lux din Beverly Hills!

serena williams, Alexis Ohanian, serena își vinde casa

Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian au decis să-și vândă vila pe care o dețin în Beverly Hills. Prețul cerut este de 7,5 milioane de dolari.

Jucătoarea de tenis și soțul ei au cumpărat proprietatea în 2017, înainte de a se căsători. Au plătit pentru vila de lux 6.7 milioane de dolari. Serena Williams a decis să renunțe la casă pentru că dorește să locuiască în altă regiune. Potrivit presei din Statele Unite, Serena și Ohanian vor să se mute în zona Montecito, din Santa Barbara, California. Vila pe care o vinde are 557 de metri pătrați, cinci dormitoare, șapte băi, un bar, sală de sport, și piscină. Cine va dori să cumpere proprietatea celebrei jucătoare de tenis trebuie să scoată din buzunar 7,5 milioane de dolari.
La începutul anului, Serena Williams s-a mutat într-o nouă casă în Miami. 3 ani a durat amenajarea locuinței, iar cea care a ajutat-o la decorare a fost sora sa, Venus. Locuința are saună, piscină, o mică galerie de arta, o sală pentru trofee dar și o camera destinată distracției preferate a familiei, karaoke. Ceea ce Serena nu a dorit a fost un teren de tenis, spunând că nu vrea să amestece meseria cu familia. Pentru noua casă, jucătoarea de tenis și soțul ei au plătit aproape 6 milioane de euro.

Ce avere are Serena Williams

Americanca, în vârstă de 39 de ani este una dintre cele mai bogate sportive din lume. A adunat doar din din tenis suma de 95 de milioane de dolari. În plus are și contracte destule contracte de publicitate cu diferite firme. Averea sa totală este estimată a jucătoarei la peste 180 de milioane de dolari. Și soțul său, Alexis Ohanian stă bine la acest capitol, scriu cei de la Business Insider. Acesta are o avere de aproape 9 milioane de dolari. Ohanian este antreprenor și investitor american de internet. El este cel mai bine cunoscut ca co-fondator și președinte executiv al site-ului de știri sociale Reddit împreună cu Steve Huffman și Aaron Swartz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: