Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum a reuşit Lidia Buble să slăbească 10 kilograme

Cum a reuşit Lidia Buble să slăbească 10 kilograme

Cum a reuşit Lidia Buble să slăbească 10 kilograme

Lidia Buble este una dintre cele mai în vogă artiste de la noi din țară. Repertoriul său este cunoscut tuturor tinerilor fiindcă frumoasa interpretă a reușit să cucerească imediat prin stilul său unic, dar și prin vocea ei specifică.

Buble este foarte activă în mediul online, dar și la radio sau la TV, acolo unde am putut să o vedem în calitate de jurat la una dintre cele mai îndrăgite emisiuni pentru copii – Next Star.

Frumoasa și talentata artistă a observat însă că televizorul este acela care îi adaugă involuntar câteva kilograme în plus, așa că a decis să slăbească penru a scăpa de orice frică legată de aspectul său.

Ba chiar mai mult, pentru că o știm drept o fire foarte deschisă, aceasta a mărturisit din secretele ei datorită cărora a reușit să slăbească atât de frumos. Iată ce a declarat Lidia despre descoperirea sa, dar și despre măsurile întreprinse.

Lidia Buble: Am fost obligată să slăbesc

Am slăbit pentru că televizorul îngrașă și atunci am fost oarecum obligată să slăbesc. Am dat jos 10 kilograme sau chiar mai mult, printr-o alimentație sănătoasă și mult sport.

Mănânc sănătos, am introdus foarte multe salate în alimentație, consum foarte puțină carne la care adaug, zilnic, câteva ore de sport.

Îmi iau, în fiecare zi, aportul de energie din micul dejun. Niciodată nu sar peste cea mai importantă masă a zilei. Pe lânga hidratarea zilnică, cu multă apă, am o alimentație sănătoasă. Consum multe salate, fructe și carne”, a spus Lidia Buble.

După cum se poate observa, artista a folosit metode simple, la îndemâna oricui, relativ ieftine, dar mai ales foarte eficiente. Și pentru că artiștii sunt cei care ne influențează de obicei, putem încerca această metodă utilizată de Lidia Buble.

Citeşte şi: Metoda prin care Mihai Morar a reuşit să slăbească 15 kilograme

Dieta lui Cătălin Crișan. Cum a reușit să slăbească 32 de kilograme

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: