Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reușit Nicoleta Luciu să-și salveze căsnicia. Vedeta a fost la un pas de despărțire

Cum a reușit Nicoleta Luciu să-și salveze căsnicia. Vedeta a fost la un pas de despărțire

GALERIE FOTO (4) Cum a reușit Nicoleta Luciu să-și salveze căsnicia.

Cum a reușit Nicoleta Luciu să-și salveze căsnicia. Vedeta a fost la un pas de despărțire de soțul ei, Zsolt Csergo, dar amândoi au luptat pentru a-și salva căsnicia și au reușit. Într-un interviu, Nicoleta Luciu a spus care este secretul unei căsnicii de durată.

Cum a reușit Nicoleta Luciu să-și salveze căsnicia. Vedeta a fost la un pas de despărțire

Cum a reușit Nicoleta Luciu să-și salveze căsnicia. Nicoleta Luciu s-a căsătorit în 2012 cu Zsolt Csergo, iar împreună au patru copii. În urmă cu câțiva ani, relația lor a fost pe punctul de a se destrăma după ce a apărut în presă că afaceristul a înșelat-o pe fosta actriță. Cu toate astea, Nicoleta și soțul său luptat pentru a-și salva căsnicia și au reușit. Acum, cei doi sunt fericiți alături de cei patru copii ai lor, Zsolt Jr, și tripleții Kim, Kevin și Karoly.

Nicoleta s-a retras din lumina reflectoarelor și a ales să petreacă timpul alături de soțul ei, mutându-se cu acesta în provincie. Vedeta a spus care este secretul unei căsnicii de durată. Conform brunetei, într-o relație, este foarte important ca lucrurile să decurgă frumos și natural . „Fetele bune au gura mai mică (şi credeţi-mă că o să fie bine). Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am superenergie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el”, a mărturisit Nicoleta Luciu pentru Wowbiz.

De asemenea, Nicoleta Luciu a spus că nu regretă nimic din ceea ce a trăit până acum, indiferent de situații. „Imedit mă îmbrac, imediat mă aranjez. Cred că bărbatul meu este cel mai fericit. În momentul în care mă anunță că în 10 minute ieșim la masă, crede-mă că sunt gata în opt minute… Nu m-am plâns niciodată pentru că mie îmi place ceea ce am făcut, n-am regretat niciun moment al vieții mele, toate au venit la timpul lor, copiii la timpul lor. Am încercat toate meseriile care puteau fi încercate în showbiz, le-am făcut cu plăcere, cu drag”, a încheiat ea.

Nicoleta Luciu, despre infidelitatea soțului ei

Nicoleta Luciu va împlini 41 de ani în luna septembrie, dar se simte mai tânără ca niciodată. Aceasta a făcut ravagii încă de la primele sale apariții la televizor, dar a renunțat la cariera de succes și la faimă pentru a se dedica familiei. Lucrurile nu au fost tocmai roz în căsnicia brunetei, soțul acesteia fiind prins în timp ce o înșela cu o antrenoare de fitness.

Cu toate astea, actrița a reușit să treacă peste și să dea uitării acel eveniment. „Eram imuna in acel moment, asa ca nu m-a afectat foarte tare si copiii m-au ajutat enorm. Cred ca atunci cand esti ranit, ignoranta pe care o arati celui de langa tine doare cel mai tare”, a spus aceasta. Nicoleta i-a dat lui Zsolt o a doua șansă și este convinsă că acum poate fi chiar mai bine ca înainte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: