Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum puștiul din videoclipul Freestyler! Marlo Snellman și-a schimbat total ocupația

Cum arată acum puștiul din videoclipul Freestyler! Marlo Snellman și-a schimbat total ocupația

Cum arată acum puștiul din videoclipul Freestyler! Marlo Snellman și-a schimbat total ocupația

Puștiul care a făcut istorie în videoclipul trupei Bomfunk MC´ s-a schimbat complet! După 22 de ani de la apariția lui acesta este de nerecunoscut. 

Cum arată acum puștiul din videoclipul Freestyler! Marlo Snellman și-a schimbat total ocupația

În urmă cu 22 de ani, trupa Bomfunk MC´ lansa piesa Freestyler, piesă care a cucerit la vremea respectivă toate topurile muzicale din aproape toată lumea. Personajul principal din videoclip era un puști cu dreduri care a atras toate privirile. Iată ce mai face acum Marlo Snellman.

Melodia celor de la Bomfunk MC´ a avut un succes răsunător, iar acum mulți tineri care au ascultat atunci melodia privesc cu nostalgie la vremurile din anii 90. Nu doar piesa a fost cea care a atras toate privirile, ci protagonistul videoclipului, un puști care atunci avea doarf 15 ani și care putea controla totul cu ajutorul unui mp3 player.

Puștiul, care acum este trecut de 35 de ani, se numește Marlo Snellman. Pe vremea aceea era model finlandez, dar, ulterior, acesta a ales altă carieră. După succesul pe care l-a avut datorită în apariției în Freestyler, Snellman a încercat să-și construiască o carieră în muzică, lansând chiar propriul single intitulat „Dust” și a continuat să lucreze ca producător pentru propriile sale proiecte precum „Hipsters” și „Okta”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marlo Snellman (@marlitos_way)


Acum, Marlo Snellman a ieșit total din industria muzicală, s-a mutat în Franța și este…bucătar. Pe lângă gătit, pasiunile sale includ pescuitul, călătoria, potrivit fotografiilor pe care le împărtășește pe rețele sociale.

Cum arată acum „chef” Marlo Snellman

Deși nu este foarte active pe rețelele sociale și fotografiile cu el sunt foarte puține, este vizibil că acesta este foarte schimbat și de nerecunoscut. În prezent, Marlo Snellman abia dacă mai aduce cu imaginea adolescentului înnebunit după muzica electronică.

La o scurtă căutare pe Instagram, l-am regăsit pe Marlo Snellman total schimbat. Acesta s-a reorientat din punct de vedere profesional, găsindu-și pasiunea în bucătărie. Și nu în orișicare, ci în cea franțuzească.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marlo Snellman (@marlitos_way)

Chiar dacă pasiunea trece acum prin stomac, muzica rămâne un hobby pentru Snellman, în special, cea produsă cu ajutorul sintetizatoarelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: