Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată casa Gabrielei Cristea. Primele imagini cu vila de lux a prezentatoarei TV

Cum arată casa Gabrielei Cristea. Primele imagini cu vila de lux a prezentatoarei TV

GALERIE FOTO (10) Cum arată casa Gabrielei Cristea.

Cum arată casa Gabrielei Cristea. Tavi Clonda și Gabriela Cristea și-au deschis pentru prima dată ușile casei lor de lux, în care au numeroase amintiri. Cei doi au decis să le arate tuturor casa lor de vis, în care au investit atât timp, cât și sentimente intense. Cum arată casa prezentatoarei Tv?

Cum arată casa Gabrielei Cristea. Primele imagini cu vila de lux a prezentatoarei TV

Cum arată casa Gabrielei Cristea. Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o carieră de succes, dar și o familie minunată, având două fetițe minunate. Gabriela și soțul său sunt foarte activit în mediul online, dar niciodată nu și-au arătat casa de lux pe care și-au construit-o în acești ani. Recent, prezentatoarea Tv a deschis ușile casei pentru a le arăta oamenilor casa de vis în care trăiește. Cum arată casa Gabrielei Cristea.

Cei doi au povestit în cadrul emisiunii lor „Fetele lu’ Tavi by Gabriela Cristea”, de pe Antena Stars, istoria casei lor de vis și cum a decurs construirea sa, dar cât va mai dura ca locuința lor să ajungă la forma finală. Prezentatoarea Tv și solistul Tavi Clonda, au prezentat fiecate colțișor al casei lor la care au muncit din greu ani la rând. „Noi când ne-am apucat de casa asta nu eram căsătoriți. Eram așa niște nebuni frumoși care se gâdeau ei cam ce își doreau de la o casă. Și ne-am așezat la masă și am început să discutăm: tu ce vrei, tu ce vrei. Și ne-am apucat să desenăm. Și când am terminat desenul ne ncăpea casa și în teren la vecinul”, a spus Gabriela Cristea.

Ei bine, în timp ce unii spuneau că locuința celor doi e prea mică, Gabriela și Tavi au spus că aceasta a ieșit mai mare decât se așteptau, având nevoie de ajutor specializat pentru a putea întreține o asemenea locuință, cu o grădină închisă, dotată cu șemineu, dar și cu pereți rabtabili care pot transforma spațiul într-o verandă, potrivită verii.„Când am proiectat casa, țin minte și acum, am desenat-o mai întâi pe pământ. Când am intrat noi ditr-o cameră în alta, pe crea aceea, pe pământ, nu ziceam că e așa mare. Apoi am ridicat-o la roșu, apoi la alb, se cam restrângea spațiul. Noi doi suntem la fel. De obicei într-o relație, unul e contabilul, unul e visatorul. Amândoi suntem doi artiști, doi visători și nici unul nu a zis că e prea mare sua prea mică. Deasta a ieșit atât de mare, dar mie nu îmi pare rău, nici Gabrielei nu îi pare rău. Dar este foarte greu de întreținut, avem nevoie de ajutor”, au spus aceștia.

Cum arată camera celor doi?

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au declarat că nu-și doresc să mai schimbe ceva la casa lor, cu toate că prezentatoare a declarat că vor mai face modificări pentru încă 10 ani de acum înainte. Tavi a numit dressing-ul său și al Gabrielei „Dubai”, făcând o comparație cu un celebru magazin din țara șeicilor.

Vedeta Tv menționat că dormitorul lor este diferit față de cele normale. „Casa noastră am împărțit-o foarte simplu. În partea de jos este zona în care stăm în timpul zilei, unde stăm cu fetele, ieșim la joacă, gătim, mâncăm, ne uităm la televizor, În partea de sus avem dormitoarele, cele două camere ale fetelor și garsoniera noastră. Noi ne-am făcut un soațiu mai mare, unde dormim, dar și chiar dacă dormim, ane-am dorit să fie un spațiu așa, mai pe placul nostru”, a mai explicat Gabriela Cristea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: