Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum arată cea mai scumpă casă din Capitală. Doar milionarii în euro și-o pot permite

Cum arată cea mai scumpă casă din Capitală. Doar milionarii în euro și-o pot permite

GALERIE FOTO (4) Am găsit cea mai scumpă casă din București!

Prețurile din Capitală sunt mari, mai ales când vine vorba de imobiliare. Totuși, te-ai întrebat vreodată cât costă, de fapt, cea mai scumpă casă din București! Răspunsul nu este deloc pe placul celor slabi de inimă sau care doresc o casă în acest oraș.

Cât costă și cum arată cea mai scumpă casă din București

Prețul caselor este în continuă creștere, iar dacă vorbim despre o locuință într-o zonă „de fițe” atunci cu siguranță trebuie să fim pregătiți să scoatem mai mulți bani din buzunar. Dar care este cea mai scumpă casă din București?

Prețul acesteia este de 15 milioane de euro, are patru etaje și 15 locuri de parcare, câte unul pentru fiecare milion de euro investit. Lăsând gluma la o parte, această casă este cu adevărat din filme. Pentru cele patru etaje au fost construite trei lifturi, dintre care unul are și vedere panoramică. La ultimul etaj are o terasă imensă, fiind locul perfect pentru petreceri. De altfel, aceasta este cea mai scumpă casă din România, scoasă vreodată la vânzare.

Cea mai scumpă casă din țară. Imagini cu aceasta

Vila Capo, căci așa a fost ea numită în perioada interbelică, iar numele i-a rămas la fel și acum, este o renovare completă a unui spațiu vechi, care se găsește în zona Dorobanți.

”Vorbim despre un imobil realizat cu materiale de calitate premium şi aflat la o distanţă de numai câteva minute de mers pe jos faţă de parcurile Kiseleff şi Herăstrău, pe o stradă cu trafic redus şi cu multă verdeaţă, într-un cartier exclusivist, plin de ambasade şi vile  – monument istoric”, explică Eduard Uzunov, specialist în domeniu.

Casa are scări din piatră, pardoseli din granit, pereți din sticlă și multă lumină naturală. Clădirea de 15 milioane de euro a fost decorată în stil art – deco şi are accente neoclasice.

La demisol, casa are o bucătărie ultra modernă, cu tot ce îți poți imagina, fiind locul perfect în care să gătești. La fiecare etaj există o toaletă proprie, iar la ultimele două, adică etajele trei și patru, sunt amplasate și terase imense, cu priveliște de nedescris. Suprafața totală este de 18.000 de mp, plus 6.000 de grădină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: