Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată cei doi copii ai Dianei Șoșoacă. Fetița îi seamănă leit mamei FOTO

Cum arată cei doi copii ai Dianei Șoșoacă. Fetița îi seamănă leit mamei FOTO

Diana Șoșoacă este unul dintre cele mai controversate personaje de pe scena politică, în momentul de față. Gesturile sale ies mereu în evidență și provoacă, astfel, multe reacții pro și contra. Dincolo de carieră, Diana Șoșoacă este mamă și are doi copii frumoși. Fetița îi seamănă leit.

Cum arată cei doi copii ai Dianei Șoșoacă. Fetița îi seamănă leit mamei FOTO

Diana Șoșoacă are 45 de ani, a fost căsătorită de trei ori și, dincolo de cariera de politician, senatoarea este mama unui băiat de 19 ani și o fetiță. Fosta membră a AUR spune că în această vară se va plimba prin țară cu copiii săi, iar cu fetița are de gând să plece și în afară, la un concurs de gimnastică. Însă, aici totul depinde de vaccinare, căci dacă se va impune, Diana Șoșoacă va refuza să mai meargă.

”Voi sta mult timp şi cu ai mei. Spre exemplu, voi merge prin ţară alături de copiii mei. Spre exemplu, îmi voi însoţi fiica la un concurs de gimnastică ritmică, la Mamaia.Sunt foarte mândră de ea, fiindcă s-a calificat la un festival important, care va fi găzduit la Miami, anul viitor. Nu ştiu dacă vom fi şi ajunge acolo, fiindcă, dacă ne vor impune vaccinarea, vom rămâne acasă!, a  spus Diana Șoșoacă pentru Impact.ro

Totodată, Diana Șoșoacă se va ocupa și de problemele de interes ale românilor. Va face mai multe filmări în acest sens.

”Aşa cum fac de 17 ani, nici în acest an nu voi avea parte de o vacanţă de vară în adevăratul sens al cuvântului. În primul rând, voi răspunde diverselor apeluri ale românilor de rând, din diverse colţuri ale ţării. Spre exemplu, voi ajunge foarte curând la Roşia Montana, acolo unde cineva se încăpăţânează să încerce vânzarea minelor noastre de metale rare. Însă voi face reportaje, cum le numesc eu, prin diverse alte zone, din Maramureş în Dobrogea, în Ardeal și în Moldova. Toate aceste materiale le voi împărtăşi pe pagina mea de Facebook.”,a mai precizat senatoarea independentă.

Fiul Dianei Șoșoacă, dosar pentru droguri?

În luna februarie, Diana Șoșoacă acuza că a primit un telefon în care a fost amenițată cu un dosar fals pe numele fiului ei, în care va fi acuzat de consum de droguri. Senatoarea a luat foc și a făcut totul public într-un live.

„Am fost anunțată de un lucru pe care vreau să-l fac public. Nu m-am lăsat nici îngenuncheată, nici înfrântă, s-au gândit să mă atace prin copiii mei. Acest live este provocat de un telefon în care mi s-a spus „potoleşte-te!”, „ai grijă”. Deja în momentul acesta se lucrează la un dosar penal băiatului tău. Droguri, băutură, femei, chestii de genul acesta. Ştiţi ce li s-a mai întâmplat copiilor de politicieni. Bă baieţi, sunt cu ochii pe voi. Un fir de păr dacă este atins de cineva din capul copiilor mei dau şi mai mult din tot ce am. Atenţie! Nu vă jucaţi cu mine”, a spus Diana Şoşoacă pe facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: