Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată mama Lidiei Buble. Artista seamănă foarte mult cu cea care i-a dat viață

Cum arată mama Lidiei Buble. Artista seamănă foarte mult cu cea care i-a dat viață

GALERIE FOTO (4) Cum arată mama Lidiei Buble. Artista seamănă foarte mult cu cea care i-a dat viață

Cum arată mama Lidiei Buble? Dacă pe artistă o cunoaște aproape toată țara, puțini știu cine este și cum arată cea care i-a dat viață. 

Cum arată mama Lidiei Buble. Artista seamănă foarte mult cu cea care i-a dat viață

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc. Cu toate că pe Lidia Buble o cunoaște toată lumea, puțini știu cine este și cum arată cea care i-a dat viață. Deși se mândrește cu mama ei, Lidia Buble nu o expune atât de des în lumina reflectoarelor.

Artista s-a născut într-o familie numeroasă. Concurenta de la Asia Express s-a născut pe data de 9 iunie 1993, la Deva, Hunedoara și a avut cea mai frumoasă copilărie, petrecută alături de frații ei mai mici, de frații mai mari și de părinții lor. Are 10 frați și se bucură nespus de timpul pe care îl petrece cu ei, deși a părăsit de mai mulți ani casa părintească. În continuare, o consideră pe mama ei o adevărată eroină.

Tatăl Lidiei Buble este preot și, cumva, el i-a ghidat primii pași în ceea ce înseamnă o carieră muzicală, în condițiile în care Lidia Buble a început să cânte în corul bisericii penticostale Emanuel, acolo unde tatăl ei era pastor. Fosta iubită a lui Răzvan Simion are trei frați mai mici, Lorena, Diana și Elisei și șapte frați mai mari, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin și Iosif. Estera, sora ei mai mare, îi este și parteneră la competiția Asia Express.

Cum arată mama Lidiei Buble. Artista seamănă foarte mult cu cea care i-a dat viață

Lidia Buble o consideră pe mama ei o eroină

Lidia Buble a mărturisit că mama ei este un adevărat model pentru ea, dar și pentru ceilalți frați și că este o mamă eroină, având în vedere că s-a chinuit și a făcut tot posibilul pentru a oferi cea mai frumoasă educație pentru 11 copii.

”Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, povestea acum ceva timp Lidia Buble.

În anul 2018, Lidia Buble i-a făcut cea mai frumoasă declarație mamei sale. I-a dedicat o melodie, numită ”Sărut mâna, mamă”, care a avut parte de un succes răsunător pe Youtube.

Aceasta nu postează prea des fotografii cu cei care i-au dat viață, însă de nenumărate ori s-a declarat recunoscătoare pentru că părinții ei au crescut-o așa cum au știut mai bine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: